29Juli - Sickla a dark night!


Det börjar se fint ut i lägenheten och saker börjar falla på plats. Men vi drog och njöt av en film på kvällen! Sjukt bra film!

28Juli - Lyckan är sann!


Det artar sig i lägenheten. Och lite tack vara den söta lyckohälsningen, från Sweetdevil, som vi gärna tände och njöt av. Det blev lite öl på söder och ett besök i den finaste lilla lägenhet jag sett. En liten toppendag!

27Juli - Jag har flyttat!!!



Oförmögen att kunna sova så gick jag upp och fann att det var en hel del varmt ute. Efter att ha plockat och fixat så gick vi ner till vattnet en sväng!

26Juli - Idag var det dags!

Klematis
2
Klematis
3













25Juli - Sista dagen i Falun!



Japp då var den här! Sista dagen i Falun och mamma kommer ikväll. Har bara njutit idag med sol och bad och lunch i stan. Tick tack!

24Juli - Städar som en toker eller städer?



Ojoj vad tiden går! Och jag som ville hinna med så mycket. Men jag kan inte göra allt. Så jag gör vad jag behöver och känner så fixar sig nog resten! Gjorde lite supershopping idag. Visar mer senare tror jag!

23Juli - Söta lilla Falun!



Bara tre dagar kvar och jag kan knappt förstå det! Jag har bott här i 2år. Det har gått för fort. Bara FÖR fort! Tick tack tick tack!

22Juli - 4 dagar kvar i Falun!

'

Ok! Det är bara 4 dagar kvar innan min tid i Falun är slut. Så tills dess så ska jag njuta i solen av vännerna jag har här! Tyvärr städa lite oxå!

21Juli - Vildblommor och äppelpaj!



Hancock. Helt ok film. Men Ironman var bättre. Tog en promenad hem idag och såg att rönnbären kommit. Snart är det höst. Avslutande så blev jag bjuden av Sweetdevil på äppelpaj och lite tjejsnack. Om bara 4 dagar så flyttar jag....wooooiiiii!!!

20Juli - Fika och en bio!



Ikväll blir det Hancock på vår söta lilla biograf. Men innan det skall vi ta oss ut i regnet för en liten fika. Talar om vad jag tyckte om filmen sen!

19Juli - Såld!





Ultraseg dag då vi klev upp ur sängen vid 5 på eftermiddagen. Sålde lite möbler och lagade världens godaste macka!

En vitlöksbaguette, Ost, Räkor. Här är det bara att blanda ost och räkor i en salig röra. Se till att det finns en ordenlig klick vitlökssmör. Värm mackan i ungnen tills osten har smält och riktigt gräddat ihop sig. Mums!

18Juli - Det bara regnar!


Nu börjar jag tröttna på det dåliga vädret. Vart tog den varmaste sommaren på 100 år vägen?

17Juli - En ny idé = en ny blogg!


Ok! Det kläcktes en ny idé igår. Så lite marknadsföring måste göras. Så tills jag kan göra mig en hemsida får jag nöja mig med en ny blogg. Men än så länge så får det vara hemligt!

16Juli - Kalas i det gröna!




Jag följde med mina föräldrar hem till Västerås en kortis. Det blev lite kalas och massa tårta, även lite rödvin slank ner!

15Juli - Sista dagen i Sthlm!

div.img { margin: 2px; border: 1px solid #0000ff; height: auto; width: auto; float: left; text-align: center; } div.img img { display: inline; margin: 3px; border: 1px solid #ffffff; } div.img a:hover img { border: 1px solid #0000ff; } div.desc { text-align: center; font-weight: normal; width: 120px; margin: 2px; }
Klematis
Vasaskeppet i miniatyr
Klematis
Ojoj!!!
Klematis
Vasaskeppet






Vi checkar ut från hotellet och rör oss till Vasamuseét. Jag hade aldrig varit där. Jag gillar det verkligen och fann att det är riktigt roligt hur Sverige är så stolta över ett skepp som var helt odugligt att segla, att vi gör ett museum av det. Knas i bas!
Hämtade även nycklarna idag till våran nya lägenhet. Wooooppiiii nu är det nära!

14Juli - Gamla stan!

Klematis
Gamla stan
Klematis
Gamla stan
Klematis
Jag älskar innegårdar!












Efter hotellfrukosten rör vi oss från Östermalm till Gamla stan. Här vandrar vi omkring bland butiker och gränder. Marie Hektor har utställning på galleri Ängeln så vi kilade förbi där och önskade henne lycka till. Hittade sen en söt lite butik som säljer afrikanska saker. Måste dig sen igen och köpa en matta till balkongen. Så snygg!




13Juli - Mys med mjöd!



Väl framme i Stockholm och incheckad på hotellet, jätte fint för övrigt mitt på Östermalm, for vi till Gamla stan och mös med en Mjöd på medeltidskrogen Sjätte tunnan. Helt i min smak. Jag kommer återvända med alla jag känner!

13Juli - Falun goes Sthlm!

Nu sticker jag till Sthlm i några dagar. See you later!

12Juli - Frost, skräp och många pussar!



Så idag var det dags. Att storstäda en lägenhet(inte min) som säkert inte blivit ordentligt städad på 3 år. Allt detta för att om bara två veckor så flyttar jag och älskling till storstaden! Puss!

11Juli - Picknick innan regnet!



Packade picknickkorgen och gav mig iväg och mötte älsklingen under ett träd. För att hinna äta lite lunch innan regnet kom. Dripp Dropp!!

10Juli - Biljard och korvgratäng!


Ok så igår var det älsklingens sista dag på jobbet och så det firade vi i Borlänge med middag på restaturang och lite biljard. Toppen!
Idag var jag en riktig soldyrkare och åkte sedan hem för att laga mat på det lilla man har hemma!
3st kobanoss korvar/ En halv gul lök/ En pressad vitlök/ En burk krossade tomater/ Salt&peppar, lite andra kryddor och så lite honung i en salig gryta. Blanda pasta och korvgrytan i en ungsform och sedan in i ugnen med en massa ost på. Wooopaaa!!!

8Juli - Städar i datorn!


Blä vilket hästjobb! Jag har rensat ut och organiserat upp alla mina bilder som jag har på datorn. Närmare 5GB bilder. Phu!

7Juli - Klänning för ett bröllop!


Idag gick jag en sväng på stan för att kolla på REAn efter en möjlig klänning att ha på ett bröllop. Bröllopet är den 6 September men jag tror jag kommer får problem med vad jag skall ha på mig. What to do?

New look!

Vad tycks om den nya "outfitten" på min blogg?

6juli - Dagen efter!


Jagg igår var det fest. Och vilken fest det blev. Med saldot på "all time low", sönderdansade skor och oxfilepizza imagen. Kan en bakis dag bli bättre!?

5Juli - Shoppar när det är fest!





Klematis
50%REA/Ring 29,50
Klematis
50%REA/Armring 19,50
Klematis
50%REA/Armring 24,50
Klematis
50%REA/Armring 39,50












Ujuj! Ikväll är det tydligen fest och utgång. Så lite nya billiga smycken inhandlades på Ur&Pen. 50% på allt i butiken.




4Juli - Fina sommarkväll!

div.img { margin: 2px; border: 1px solid #e8bbff; height: auto; width: auto; float: left; text-align: center; } div.img img { display: inline; margin: 2px; border: 1px solid #e8bbff; } div.img a:hover img { border: 1px solid #e8bbff; } div.desc { text-align: center; font-weight: normal; width: 140px; margin: 2px; }
Klematis
2
Klematis
3
Klematis
4






Kvällen var helt underbar, så när jag skulle cykla hem till min älskling, så jag var bara tvungen att stanna och ta lite kort på den fina solnergången och leka lite med min nya kamera! Sen blev det lite pizza och öl innan vi gick hem!

4Juli - Det här är sommar!



Klematis
Milkshake och mys
Klematis
Jordgubbar till lunch
Klematis
Sallad och dip till middag
Klematis
Kvällspromenader och lukta på blommorna
Klematis
Blommor att plocka
Klematis
Tidningar och skvaller i solen




















Ok det här tycker jag är det bästa med sommaren. Inte bara att man kan var ute hela dagarna. Utan att man tycker det är helt ok att bara ligga och läsa tidningar och att äta färska jordgubbar till lunch. Shit sommar är allt toppen!


3Juli - Äntligen är solen tillbaka!



Tog chansen och cyklade ut för att njuta av solen! Den har varit frånvarande länge nu och jag vill bara njuta av att kunna vara ute och sola. Inte sitta inne och tråka framför Tvn. Wohoo för solen!!!

2-3Juli - packar och plockar!



Jag flyttar till Sthlm om exakt 23 dagar. Allt är så nytt och spännande och jag kan inte låta bli att packa. 2 år i Falun skall ner i lådor för att sedan flyttas söder ut för vintern. Jag ska leva lite storstadsliv och samboliv med min fina pokjvän!

Har äntligen börjat leka med lite olika brushes til Photoshop. Lite roligt faktiskt!

2Juli - Lite lyxliv!



Ok lite lyx måste man väl få unna sig själv. Varför ska jag känna mig skyldig för att jag valt att inte jobba den här sommaren? Det är ju absurt! Bara för att jag planerat lite bättre med pengarna så jag kan vara ledig. Det är ju ändå inte helt utan uppoffring som man väljer att vara ledig. Jag ger mig själv LYX ok?!

-Lucas in the sky with diamonds!



Min kära lille vovve skulle ha blivit 12 år i dagarna. Men springer nu sen en tid tillbaka, fint på blommiga ängar och skäller på fjärilar som flyger. R.I.P kära älskade Lucas!

1Juli - Sex och Muffins!





Igår var jag nykär och fick mina pussar till slut. Idag var och såg Sex and the City filmen. Den var ju supermysig och spelade verkligen på alla strängar för att tilltala tjejer. Till och med lite snopp fick man se. Jag gillade den!...filmen alltså inte snoppen! ;) Men det blir inga pussar ikväll...bara muffins!