30Juni - Nykär?



Jag går omkring och känner mig nykär. Hur är det möjligt? Jag har älskat samma människa i över 1 1/2 år men just idag känner jag min så himlans nykär. Just idag tror jag att kärlek kan övervinna det det mesta. Eller hur "Kärlek" är bäst!

Köpte lite jordgubbar och glass och skämmer bort mig lite! Skickade ett brev till Tomten idag och önskade mig pussar ikväll...Hoppas han svarar!

Och innan jag glömmer bort...Kolla in Kaizers Orchestra på MySpace. Helt sjuuukt bra!

29Juni - Pizza & Candy!



Idag hände det verkligen inte mycket. Kroppen är helt sliten och efter att Sweetdevil och jag varit och ätit Pizza gick jag och dog lite grann. Innan jag skulle somna såg jag på Candy. Sjukt bra film som verkligen gjorde ont i hjärtat. Inte för att strö salt i alla olyckliga själars liv men fy fan vad jag älskar att vara jag. Allt kanske inte är superbra hela tiden, men jag slipper i alla fall vara beroende av droger. -Skål för ett nyktert och hälsosamt liv! ;)

28Juni - Sista dagen på Pis & Löv!











Vilken toppendag och sista dagen på Peace & Love. Sweetdevil kunde äntligen haka på med sitt lördagspass och det var massa bra band att titta på. Massa snuskig festivalmat och så lite "dricka", kan det bli bättre? Jag är i alla fall stennöjd men längar efter att få vila och sova ut ordentligt!

Idag såg jag: Veronica Maggio, Rootvälta, Mimikry, Thåström, De lyckliga kompisarna, Mustasch, Kapten röd och Majorerna och Hoffmaestro. Wooohooo!!!

27Juni - Äntligen utvilad!











Idag klev ja inte ur sängen förän 4. Så idag känner jag mig pigg o glad och taggad inför kvällen!

Idag såg jag: Thåström, Sex Pistols, Millencolin och Susanne Vega

26Juni - Vart tog grodan vägen?













Alla tavlor som vi målat under tre dagar är äntligen uppsatta och festivalen kan äntligen få börja. Men vi upptäckte att min tavla med den gula grodan på tydligen är borta. Vem som tagit den eller vart den tagit vägen är det ingen som vet. Jag är inte direkt ledsen. Jag är bara glad att jag får njuta av Peace & Love med min helt nya kamera(Canon Powershot A470). Wooohoooo!!!!....Jag har de bästa föräldrarana i världen!

Idag såg jag: Kaizers Orchestra, Manu Chao, Mando Diao och Alice in Videoland!

25Juni - Äntligen klara!





Idag är det sista dagen av målandet. Det har varit riktigt slitigt och jag ville bara bli klar. Vi målade några gemensamma bilder. Lite roligt oxå...vi hamnade nämligen på första sidan på Borlänge Tidningen. Men jag såg inte direkt glad ut över det. Varför kunde jag bara inte le som en ordentlig människa!

24Juni - Peace och Tropico!



Måleriet fortsätter idag! Två klara och imorgon så får vi se vad som händer! Helt slut i kroppen men gud vad roligt det är att måla!

23Juni - Peace & Love!





Idag börjar Peace & Love och där ska jag vara med och måla på plank som sedan skall sättas upp runt om på festival området! Spöregn och översvämning var några av erfarenheterna den här dagen! Men fan vad sköj!!!

22Juni - Falun i mitt hjärta!





Idag var det dags att åka hem till Falun igen. Vi hann med att äta på SpicyHot innan det var dags att dra till tåget. Thailänsk Röd Curry med kyckling och grönsaker - Så jädrans gott! Imorgon börjar Peace & Love och då ska jag vara där och måla. Vi är några stycken och några kompisar från västerås kommer oxå upp och skall måla. Så det lär bli riktigt roligt!

21Juni - "Skål för nya relationer!"



Ikväll var det dags att dra ihop de gamla tjejerna och umgås för en stund. Man ses inte så ofta längre när man inte bor i stan och inte kommer hem så ofta. Men vad hände? Jo! Ingen dök upp! Jag blev så ledsen och otroligt arg. Det är verkligen inte första gången så nu ger jag upp. Vill de inte ha mig som vän i deras liv så är inte jag den att tvinga någon att vilja umgås med mig. Klart och tydligt har jag nu fattat vinken och måste nu lämna dessa gamla vänner bakom mig. Tydligen så värderas gammal vänskap inte längre i deras viktiga liv. Kvällen blev en riktig lyckträff ändå och jag är tacksam för de nya vänner jag fått, för den familj jag har och för den underbara pojkvän som alltid är där för mig. Kvällen motto - "Skål för nya relationer!".

20Juni - Kära Midsommar!









Då var det mdsommar igen och visst är det något speciellt med den här tiden på året. Familjen, god mat och solen som liksom aldrig försvinner. Regnet jagade oss bort från filten i gräset och jordgubbstårtan på dagen, på kvällen slog Elias mig i Rappa Kalja. Men jag är nöjd ändå!

19Juni - Lite shopping för Lite pengar!

Klematis
"Ros" ring-98kr
Klematis
TIAMO halsband - 99kr
Klematis
Vans kopia - 129kr
Klematis
BIANCO skor - 200kr/REA












Idag är oxå en sån där dag då man bara vill shoppa för att man egentligen inte har något annat att göra. Men hur ska jag kunna låta bli när det finns så mycket fint för helt överkomliga priser. Elias behövde ett par nya skor oxå så då passade jag på att köpa ett par åt honom och åt mig.

Tack västerås för att ni har många fler roliga butiker!


18Juni - Liv fyller 24!



Väl i Västerås var det dags att fira min kära Liv som går och blir stor. Tacka vet jag mina älskade vänner från konstskolan. Det finns inga som ni! Puss*

18Juni - Falun goes Vasteras!







Idag bär det av till Västerås. Med lite nödproviant och en ljudbok i öronen går 2 timmar på tåg ganska fort. På fredag kommer Elias efter och då blir det Midsommarmys för hela slanten. Gwrraaaorrr!

Fast varför jag bokade "vuxenbiljett" är fortfarande ett mysterium för mig. Det var inget jag tänkte på förän jag tog kort på biljetten. Asknas!


17Juni - Cyklar och nybakade bullar!



I sommarkvällen cyklar jag, med nybakade bullar som min Sweetdevil har bakat, hem till Elias. Imorgon åker jag till Västerås! Woooppiii!

ViDunder - En liten butik med roliga saker!

Min helt egna lilla butik ute i eten. Bara så ni vet!

Fantastiska vidunder och var man hittar dem....


Välkomna in och frossa bland fantastiska skapelser och hämska kreationer!

ViDunder



17Juni - Lite billiga saker!

Klematis
Flätad afrikansk korg. 50kr
Klematis
"Den lilla svarta" 79:50kr/REA
Klematis
Lyxig asiatisk handväska 175kr
Klematis
Glasskål (marimekko kopia) 49kr/st
Klematis
Egen designad tavla ca 200kr




















Allt behöver inte kost en massa dyyyyyra pengar. Om man bara letar kan man hitta de mest roliga, spännande sakerna. Eller varför inte måla en egen liten teckning som du sedan ramar in. Sånt är både roligt att ha på väggen och att ge bort. Jag älskar REA men älskar ännu mer att köpa snygga saker för lite pegnar. Då känner jag mig rik!


16Juni - Lite glaskonst kanske!





Det var ett tag sedan det blev klart men jag fick inte se dom förän igår! Jag är helnöjd med resultatet. GUD VAD JAG ÄR DUKTIG!!!


15Juni - Carl Larsson





Idag åkte vi på utflykt till Carl Larssons gård i Sundborn. Det var riktigt intressant. Vilken snubbe det där!



Elias bjöd mig på våfflor med grädde och hjortronsylt innan vi gick på antik/loppis. Vilken toppendag alltså!

14Juni - Mamma och pappa!



Mamma och pappa kommer upp till mig i Falun och hälsar på! Vi tittat på "min" utställning och myser sedan till Sverige - Spanien.

14Juni - För 3 år sedan!



För tre år sedan idag, satt jag här i Skottland och målade. Vackrare utsikt får man leta efter. Det var så underbart att jag tänker på det VARJE dag! Jo jag har tagit bilden helt själv!

12Juni - Våran dag!

<>

Idag är det våran dag och för 18måndader sedan blev det VI. Jag tog en cykeltur vid 2230 och bjöd på cheescake! Puss*

8Juni - Dopp i Rönningesjön!



Ikväll åker vi hem till Falun igen. Men vi passar på o ta oss ett dopp i det kalla vattnet innan vi går upp och äter pizza!

7Juni - Sthlm i mitt hjärta!



Vi vandra genom gamla stan till Kungsträdgården för att äta massa god mat på "Restaurangens dag". Kanske håller jag på att bli kär i sthlm ändå!

7Juni - Fisksätra = Där ska vi bo!



Idag åker vi till Fisksätra och tittar på den lägenhet som vi skall flytta till! Det var bara toppen!

5Juni - Badar vid Kålgårn!

Toppendag i solen men bränner mig och blir röd som en jordgubbe. Det känns skönt att ha "sommarlov"! HIHI!!

4Juni - Skolavslutning!

Avslutning i Bild3 och nu färdigutbildad i ämnet Bild. Wohoo! (inte färdig lärare dock)

2Juni - Clubkväll på Veromoda!

85416-27


85416-26

Jag hakade på med Sara till Veromoda och fick mig en liten "Goodiebag" med lite roliga prylar!
85416-29


85416-30

I min "Goodie bag" så hittar jag två tidningar, ett shampoo, en tvättpåse, en bok, en Ramlösa - jordgubb/lime(asagod för övrigt), ett provpaket av "Nipple in disguise" alltså typ plåster för bröstvårtorna och en T-shirt i valfri färg. Helt ok kväll!

1Juni - Årets först dopp!

85416-23


85416-24


Josefin hade lånat en bil, så jag och Sara haka på och drog till Roxnäs udde och tog årets första dopp!
85416-25


1Juni - Varmt i solen!

85416-19



Full konsentration när jag cyklar hem från Elias i solskenet. 28 grader i skuggan!
85416-21


85416-20


85416-22


31Maj - SeaSide festival i Falun!

85416-19


85416-14


85416-16


85416-17



Det var Sea Side Festival och jag fixade picknick till mig och Elias medans vi lyssnade på massa bra musik.
85416-18