30November - Blåmärken på 1:a advent!

Jag skickat pussar till Älskling i Sthlm!

Jag o mamma kilade iväg på julutställning i Maries atelje. Där träffade jag en kvinna som utbildar sig inom akupressur. Hon klämde och tryckte o sa "-det här är lungorna, tjocktarmen, urinblåsan och magen" osv. Oooooont gjorde det och nu har jag blåmärken. Men fy sjuttsingen vad intressant det var. Tänk att det var säkert såna som henne man brände på bål under häxjakten. Helt vanligt smarta kvinnor. Sen smällde det av ett dundrande fyvrerkeri i stan "bara för mig" för att jag kommit tillbaka till Västerås. Man tackar!

Så bar det av!



Med moppen som sista föremål som lämnade lägenheten sa vi hejdå till fiskis. Och jag sa "hej" till Västerås. Pussade Älsklingen hejdå får nu blir det glest mellan träffarna. Trösta mig med att bygga mig en egen liten ljuskrona på kvällskvisten. Fintfint!

Ok here we go!

 
 
Kände mig lite svår och omotiverad till nöje. Men med lite pizza och en drink kvällen innan det var dags att lämna lägenheten så blev det bättre. Fiskis är faktiskt ganska fint julpyndat. Who knew?

Världens bästa!

Varken mer eller mindre Ted Gärdestad - Come give me love
(förövrigt en mycket förvirrande namn för jag hittar den aldrig när jag leter efter den...tycker den borde heta  "Kom ge mej" eller nått!)

28November - När rummen tystnar!





Idag klockan 9.00 så var flytten klar. Tog inte mer än en timme. Allt iväg till magasinering. Ska nog försöka ta mig in till stan och julklappsshoppa lite. Får se. Hemma har jag inget o göra i alla fall!

Rörmokare och elektriker i blodet!



Jag är fanome bäst. Tekniken i skolan sitter fortfarande kvar. Klarade av att avinstalera våra tvättmaskin alldeles själv. -Handygirl is my name!
2250kr rakt ner i fickan....katchiiiing!!!

Carl Warner



Jag bara älskar Carl Warners bilder. Så kittlande roliga. Vem tänker på att låta vattnet vara gjort av lax. Brilliant!

27November - Idag går tvättmaskinen.


Seg morgon. Mardrömmar och smått panik. Igår var det trevligt med afterwork och kycklingspätt med mango/annanassås, på
södra orienten. Idag kommer den köpare på tvättmaskinen. Imorgon gäller det. Då kommer flyttfirman. Dags att göra klat vad man vill ha med hem till mamma. Jag har ingen ro alls att plugga det här dagarna och nästa helg är det tenta. Usch allt är bara upp och ner!

Tänkte vara lite djup!



Ska springa till tåget om en lite stund. Ska möta älskling för lite after work. Sista för året för mig. Idag har mågna tankar väckts igen. Tankar som vait borta länge. Jag tror inte jag är riktigt redo för att ta itu med dom. Vill jag ha dom? Mår jag bättre då? Jag har gått vidare men får aldrig glömma. Livet är aldrig inte Svart och Vitt! Men jag vill inte leva in nån gråzon!

26November - Det är bara jag!



Det är fortfarande mycket att fixa och trixa med inför flytten. Adressändring som kostar sjukt mycket. Sälja tvättmaskin. Ditten, datten. Men det finns bara en "jag" och det är mycket att fixa med henne oxå. Fan varför ska allt vara så bökigt för. Inget är enkelt!

Min i snart 2år!



Supreme är mitt!.....vilket är ditt?

Bara lite fint sådär!



Åh, pulsen från mitt hjärta slår som en trumma
Med orden "jag älskar dig"
Rullande från min tunga
Nej, aldrig kommer jag vandra
För jag vet min plats är hemma
Där himlen möter havet kommer jag att segla


25November - Tiden går!


Råkade bara ramla in på
ELLE's sida och blev så taggad över ett göra sin egen galaklänning.
Jag är ju superdålig på sånt. Men det var lite roligt att rita i Pain. Älskling har ju inge Photoshop på sin dator. Wraooorgh!
Så jag fick improvisera lite!

På fredag smäller det. Då ska lägenheten tömmas!....tick tack tick tack!

Pulsar mig ut i snön!



Jag ser faktiskt inte helt nöjd ut när jag beger mig ut i snön för att ta mig till bussen. Men det var jag faktiskt. Mötte Frida i Nacka Forum för att kolla in en ny dator till mig. Hittade ingen riktigt bra dock. Så vi fika och snacka massa djupa saker istället!

Jag hatar en sak!
-Vi tar inte kort under 50kr, då blir det en kortavgift på fem kronor!

Men för i */-%#/¤!!! Jag blir galen på det där */-%#/¤ skitsnacket. Lägg på en krona på allt ni säljer istället så har ni tjänat in er */-%#/¤ kortavgift för länge sen.Jag känner mig liksom varken välkommen eller direkt motiverad att komma tillbaka för att köpa min stackars kaffe och damsugare. Vad här näst?...ska jag behöva betala extra för att få kaffet varmt....-aha nähe ja men då tar jag kaffet kallt!

24November - Insnöad!



Inne går jag och plockar bland våra flyttlådor. Ute yr snön så hårt att vi blivit insnöad på 5e våningen. Inatt trodde jag at fönsterna skulle storma in av stormvindarna utanför. UrrBurr!!!

Åååh julmarknad!



Så vi tog på oss varma kläder och begav oss ut i kylan.
-Vilken underbar julstämning det var på Grönalund!


Hade jag kanske sagt om vi hade kommit dit. Stod och vänta på tåget då de ropa ut att det var inställt. Så vi gick o handla mat istället och gick hem igen. Kanske hinner vi med marknaden i alla fall innan jul. Probably not!

23November - Mys med snö!



Ute är det både kallt och det har kommit ännu mer snö. Igår blev det lyxmiddag på Mest Kök &Bar. Biffplanka och chokladkaka till efterätt... Mumma! Idag ska vi ska nog försöka ta oss till Gröna Lund på julmarknad! Wohooo!!!

22November - Bara en vecka kvar!



Först upp tidigt! Gissa om jag stod med hakan hängandes när jag såg hur mycket snö det var ute. Haha AJ LÖV IT! Annars ska vi bara packa och plocka ner allt, fylla i hål och kasta skräp. För nästa lörda då ska lägenheten vara tom (hoppas jag). Ska nog försöka oss in till stan för att gå ut o äta o dricka lite gott. Det är ju bara en vecka kvar!

PS. bloggar från Älsklingen dator. För min HAR LAGT AV!!!....OCH GÅR INTE ATT STARTA!!! Japp....fort ge mig nya datorn!

Mitt liv!





Det här är mitt liv. Jag unnar mig det. Njuta, älska och bara göra det som får mig att må bra. Fylla mitt liv med dom som vill ha mig, istället för att fylla andra med mitt liv. Märks det att jag läser
Lyckan, kärleken och meningen med livet - Eat Pray Love av Elisabeth Gilbert eller? -Sara om jag läst klart den tills jag kommer till Falun ska du få låna den. Jag har även kommit på vad som är bäst med Stockholm...här finns Naked Juicebar. Asså måste bara köpa när jag går förbi. Det är himmel i ett plastglas!

21November - Bra start, nu vänder det!

 


Låg vaken större delen av natten. Klarvaken när Älskling skyndade iväg till tåget 04:58. Läser en bok. Äter frukost. Försöker sova. Men bestämmer mig vid 10 att nu går jag ut för att skaffa mig den förändringen i livet som jag vill ha. Och hux flux så möter världen mig med det största léendet jag fått på länge. Det är hundar överallt och plötsligt möter jag en tjej med sina två hundar och vi vandrar runt ön tillsamman och pratar om lite allt möjligt. När hände det sist? Fick äntligen min lönespec. från målerijobbet som jag gjorde tidigare. Över 3600kr... Yeah!!! Och om en liten stund ska jag åka in till stan och möta en som vill köpa mina Lexington sängkläder. 600kr bara där. Wohoo!!!....snart är den nya datorn min!

Vänner!



Tänkte bara skänka en hyllning till "vänner". Vänner ska få en att må bra. Inget annat!
Japp!

Lika många stilar som skor i min garderob!


Ok det är inte bara 6par skor!
Jag har då provat de flesta hårfärger, stilar och personliheter. Men borde det inte vara dags att hitta den som passar mig bäst? Men det är ju så roligt. Tajta jeans, baggy, rött läppstift eller blå ögonskugga. Långt eller kort hår. Gisses asså!

Till salu!



Lite töntigt jag vet! Men är det någon som vill köpa sängkläder (lexington) eller våran tvättmaskin (whirlpool)?

20November - ComHem gör rätt för sig!



Ja så här ser det ut strax en vecka innan man ska flytta. Pratade med ComHem igen angående kompensation för allt krångel. Det slutade med idag att de tog bort hela vår faktura, både TV ochc bredband. TACK TACK! Ligger man i så får man rätt till slut.

Vi ser det snöar!



Ja tänkt vad man missar när man ligger inne och höstdeppar. Tittar ut och plötsligt hade vintern kommit. Hoppas snön kommit ordentligt till Falun när jag nu ska försöka åka dit i början av december. Det vore mysigt! Hmmm...vad ska Sara få i julklapp?...hmmmm!

Hem är där MIN säng är!



Asså jag har börjat förstå det nu. Det var ju jag som flyttade. Men varför är västerås allt HEM. När kommer du "hem till västerås", "kommer du hem nått över jul" eller "har du varit hemma nått i västerås". Asså jag har inte bott i västerås på över två år. Hem är där min säng är! Och den har stått i Falun i 2år och nu står den i Stockholm och kommer göra ett bra tag (med undantag för en paus på en månad framöver) Så min fråga är "varför kommer ni inte HEM till mig?" där min säng är. Jag har accepterat att jag inte bor i Västerås....varför kan inte andra göra det?

19November - Jaha och min sömn då?



Blä!...Låg sömnlös större delen av natten. En bil utanför som stod och PEEEEP hela natten. Asså varför har man billarm om man inte hör det? Och vad är poängen med att andra ska höra det om vi inte bryr oss om att din bil blir stulen? Tack för att min natt blev förstörd!

Ehm...aha....Linda Rosing?!



Haha...det är ju bara för roligt! Vissa ger aldrig upp chansen att  vara känd och synas i TV, även är det gått snett...om och om igen. Vilka nötter kommer att söka till det här programmet då. Men det här måste jag se!

18November - Seminarie, chatt och kusin!



Såhär ser det ut när jag har seminarium i Konstvetenskap A. Lite trist. faktiskt ganska tråkigt ibland. Att läsa funkar o är faktiskt väldigt intressant. Men gud vad jag saknar riktiga diskusioner och samtal. Men ikväll får jag lite mera riktigt prat. För min kusin kommer över med hennes dotter på lite TE och mellanmål. Det ska bli supermys!

17November - Varm choklad i solen!





Jag o Frida var så superengagerade och tog med oss varm choklad och ostsmörgås till Djurgården och tog en långpromenad. Blev överaskad med en lussebulle oxå. Första för mig inför denna jul. Shit vad det gjorde susen i min höstdeppiga vardag! Tack Frida för den sköna dagen!

16November - Minns mys, myser och minns!



Lång söndag efter att ha haft ryggont hela natten. Jag är livrädd för att få nackspärr igen som förra året. Men nu tar jag verkligen hand om mig när jag blir trött och sliten. Kollar runt bland gamla bilder och glömde nästan bort att vi haft stuga i Sälen. Snyft!...men inte längre. Tråkigt må jag säga! Det var riktigt mys i den!

Vem sa du jag var lik?



Igår såg jag nått roligt bland alla gravar. På en liten kulle som kommunen hade köpt in för att låta stora kända stockholmare begravas. Än så länge har bara Greta Garbo tagit plats och det verkar inte som att några andra platsar brevid henne, bara 23 platser kvar!

En anna rolig...eller jag...upprörande grej som dök upp i kommentarerna...."du är jätte lik blondinbella !". Ehm nej det är jag inte. Ok en ganska söt tjej så det får jag väl ta som en komplimang. Men hon står för så mycket som jag inte vill förknippa mig med. Därför vill jag inte för mitt liv vara lik Blondinbella. This is madness!

15November - Sista dagen på kyrkogården!



Stockholmsexkursionen är över och jag är helt slut i benen och huvudet är fullproppat med fakta och information. Det är inte varje lördag man väljer att spendera med att vandra runt en kyrkogård i över tre timmar. Phu! Detta firades med att vandra runt ännu mera för att hitta ett ställe att äta lunch med Älsklingen. Vi hamnade på en pizzeria med vedugnsbakade pizzor. Smarrens!

Jag unnar mig själv lite lyx!


Jag är sliten efter två dagars exkursion och det är en dag kvar imorgon. Älskling är borta ikväll och i natt så jag passar på att unna mig lite lyx. Ett glas vin, färskt bröd, fårost och nej det är inte bajs på min brödbit det är Olivtapenad. Jag blev så sugen på det och bestämde mig för att det skulle jag ha idag. Så blev det oxå. Sanslöst gott. Åt upp halva burken direkt. Vad är det jag brukar kalla dej Sara? Livsnjutare! Du vet varför jag gillade dig ända från början. ;) You and me alike!

14November - Dag två på Exkursion!





Andra dagen och även idag vandrade vi runt hela stan och titta på massa olika byggnader och dess ornamentik. Kallt och slitsamt ska jag meddela. Skyndade sedan undan regnet in på Nationalmuséet och såg på utställningen "lura ögat". Helt ok skrytig utställning med ett viss underhållningssyfte. Vi hann även med Moderna muséet innan min rygg gav upp och bara vill ta mig hem!

Helt klart Jossan!

Plastik kirurgi i medicinskt syfte är ju det bästa som kan hända en människa som fötts med eller fått ett skadat yttre. Totaly agree on that! Men jag håller med det går ju inte att sätta nån hårfin gräns. Ibland kan ju ett ingrepp vara kosmetiskt med ett medicinskt syfte. Eller tvärt om. Jag tror jag mer blir arg när man skaffar nya bröst för att matcha sin nya man eller botoxar panna för att inte vara rynkigare än minkpälsen. Phu vilket svårt ämne egentligen! GO GÄDDHÄNG!!!

Plastik kirurgi!


Nu tycker jag att jag har sett och läst, på för många ställen angående olika former av plastik kirurgi, för att inte säga vad jag tycker om saken.

Fler kända kvinnor talar öppet om sina operationer/ingräpp/fix och talar om vilka starka, självständiga kvinnor de är som tagit kontrollen över sina liv och betalar för sina egna ingrepp. De gör det för "deras skull", för att "ta kontroll" över deras liv och "känna sig vackrare". Men idag skrev
Emma Hamberg i sin krönika om just plastikkirurgi och hur vi inte får åldras med värdighet. Jag bara log när jag läste den. Det är så sant. Jag har alltid ansett, att en kvinna som gör ett "ingrepp" och säger hur hon "gör det för hennes skull" eller för att "hon har kontrollen över sitt eget liv". Eller varför inte en av de bästa "det hjälper mig få tillbaka mitt självförtroende" inte riktigt har koll på läget. De tar kontrollen över sina kvinnokroppar genom att vända sig till ett ideal skapat av en mansdominerad marknad. Det är ju klyftigt! Bara för att mannen skapade högklackade skon och satte den på kvinnan. Och att vi nu använder det varje dag med glädje. Betyder inte det att vi inte gör det för att se snygga ut inför andra människor. Eller har jag fel? Jag skulle ju inte springa omkring i hyfsat obekväma skor om ingen såg mig. Om jag bodde i skogen skulle ju ett nosejob vara totalt bortkastade pengar. Så om jag nu har en förbannat ful näsa eller rynkig pappa är det ju förbannat mycket billigare och hälsosammare att lägga pengarna på terapi för att få ett bättre självförtroende; eller flytta ut på landet där inte en kotte bryr sig om "DIN NÄSA". Jag sminkar mig, plockar mina ögonbryn och kanske kommer jag även göra en Chemical peel för att se fräsch ut. Men att spruta in något i min kropp som ett spån sitter o säger i tv att det är helt ofarligt. Påminn mig om det här när min biologiska dotter tittar på ansikte och frågar varför hennes näsa inte liknar min. Eller varför jag inte ler när jag skrattar. Jag anser att vii sminkar oss för att må bra i andras ögon. Japp....guilty as charged. Tack för mig!

Vilken dag!



Så jag passar på att springa in på pressbyrån i slussen för att köpa lite frukt och en bläckpenna, innan jag beger mig till kulturhuset bär vi skall mötas för Exkursion. Det är slut på pennor så jag betalar för min frukt. Killen bakom kassan frågar om jag är i behov av en penna. Ja svarar jag då han lägger upp en penna som jag får av honom. Nice! Väl framme vid kulturhuset visar det sig att första delen på schemat är inställt. Men vi är några som bestämmer oss för att göra den ändå, när vi ändå får vänta. När jag skall betala inträde märker jag att jag inte har mitt kontokort med mig. Snabbt som attan vänder jag på klacken och åker tillbaka till pressbyrån för att återse mitt älskade kort som jag glömt i ren förvirring av att "få en penna helt gratis". Yeah...great way to start the day!

13November - På exkursion!



NU ska jag kila iväg och möta upp några kursdeltagare och ta oss runt stan för att kika på utställningar och arkitektur. I tre dagar. Gisses!
Grattis A-C på födelsedagen!

En kväll för mig själv!



Älsklingen är på after work. Så jag passar på o äta mat som jag vill ha. Ta ett långt bad och lyssna på musik. Göra mig ren o fin över hela kroppen och bara unna mig själv lite egentid som inte bestär av att sitta hemma hela dagarna o plugga. Slippa flytt och skolångest.
Fick frågan varför jag ska flytta: Jo för att Älskling o jag får inte bo kvar här längre än november ut. Vi får vara särbo ett tag (det är inte helt frivilligt, nödvändigt val) men sen flyttar vi ihop igen i en liten mindre lägenhet mitt i stan. Så lugn...vi gör det här tillsammans!

Minns min fina lägenhet!




Sitter här o väntar på att mitt seminarium ska dra igång. Och tänkte jag skulle minnas mina fina lilla lägenhet som jag hade äran att få bo och fixa till under några år. Nu är den inte min längre men jag saknar den nästan varje dag. Så fin den var. Ja den är nog hittils mitt finaste konstverk. Min lilla borg på 36,5kvm. Min lilla Rekylen!

12November - Ja då sitter man här!



Jag har ju inga direkt höjdarnyheter att berätta. Men det är ganska lugnt just nu. Vi har flyttkartonger hemma. Flyttar om kring 18 dagar. Flyttar då hem till mamma o pappa ett tag. Annars så har jag seminarium idag och imorgon är det Exkursion här i Sthlm. Massa museum skall besökas och hus skall tittas på. Wooppi!!!
Fotot på mig är ett gammalt som jag hittade. Shit det var tider det i min gamla lägenhet i Västerås. Min kära lilla Rekylen!

11November - Födelsedagen är över!



De säger att när blommorna vissat så är även födelsedagen över. Så jag får väl inse att jag inte kan bli uppvaktad på längre. Men har ni kollat in min roliga lampa som vi har i hallen! Ska ifs ner snart igen men visst e den fin!

Korvgryta pocketbok!



Lagade den godaste korvrytan i stan. Asså allvarligt. Den godaste I STAN o sen lite ris till det. -Män ajm gud! Tänkte bara visa vilka fina böcker jag fick oxå igår. Men huja när ska jag hinna läsa dom. Har ju liksom 300år kvar av konstvetenskap att tränga in i huvudet inna den här kursen är slut. Phu!

10November - Inte ett dugg förvånad!



Ja och så blev det måndag den 10 november och som vi förväntade oss så hade vi inget internet igen. Ringer våra underbara ComHem och talar om att nu har ni gjort fel IIIIGEEEEN!!! Det gick så klart att lösa. Får sånt kan ComHem. Men förvånade blev vi inte. Nu kräver vi ersättning för allt krångel och tid förlorat på både TV och Internet. ComHem eran jädrans sparkdräckt....än är jag inte klar med er!

9November - En heldag!



Vid tre kom det besök från Älsklingens sida. Jag hade bakat tårta och vi fikade. Fick 6 böcker och inbjudan till improvisationsteater i present. I efterskott! Sen drog vi på Texas Burger och åt innan vi gick på BIO...Vilken heldag!

8November - Lördagsmys!



Tacogratäng och James bond! Kan det bli bättre?....Näe jag tror inte det!

The Joker and The Leprecon!



Var vi inte supersnygga på Halloweenfesten. Kul kväll men jag mådde asadåligt när jag gick o la mig. Kramp i magen hela natten. Undrar om det var bananen eller brockoligratängen jag glämde i mig innan jag skulle sova. Phu!

Thriller night



Det blir jokern ikväll för min del! Älsklingens skägg har vi färgat knallrött bara för ikväll. Han blir närmligen en Leprecon. Billigt fruktvin har jag köpt oxå. 56kr för en tetra fruktvin med citron och en med smultronsmak. Sött. Sarkare än vanligt vin och säkert gott att blanda ut med nått kolsyrat. Det kan nog bli galet ikväll. Jocke frågade mig nämligen förra helgen om jag kunde sjung. Ja! sa jag. Så vi får se om det bli en låt ikväll a la sanna!

7November - Kvinnor....kom igen!


Jag hade otruren att ramla in på Blondinbellas blogg precis som Dominica Peczynskis. Och jag blir bara ledsen. Moderatbrudar som talar om saker som kvinnor länge har kämpat för. Och som så lätt skulle tas ifrån oss om de fick bestämma. Nu handlade det om kvotering. Blondinbella är emot kvotering och skriver att vi måste "armåga oss fram" och "bete oss mer som män" för att få de högt uppsatta jobben. Asså jag blev så arg och var tvungen att kommentera. Precis som när jag skrev om Feminismen på Dominicas blogg.
Här är min kommentar:
"Men hör du inte vad du själv säger! Vi måste "bete oss mer som killar" för att få jobbet. Det är ju absurt. Om vi alla ska stå och armbåga oss (vilket är ett konstigt uttryck) så kommer vi alla bara stå och veva med våra armbågar och den som har störst armbågar vinner. Oavsett om jag har exakt samma kompetens. Då vinner ju män rent automatiskt då det fysiskt har större armbågar och rent genetiskt är fysiskt starkare. Där män och kvinnor står med exakt lika kompetenser inför jobbet. Anser jag att det skall kvoteras, jämställt, för att det inte ska handla om vem som skriker högst och vem som "armbågar sig mest". Oavsett kön, hudfärg, handikapp eller ålder. Det är bevisat i flera studier att män väljer oftare män i samma åldersgrupp och det måste få ett slut om det så krävs att införa kvotering. Men om vi ska välja in kvinnor som är sämre utbildade för jobbet bara för att de är kvinnor, nej då vill inte heller jag vara med. Men min nätta lilla armbåge ska inte behöva mätas i fysisk kamp för att visa mig kompetent. Tack för mig!"

Fel hade jag!

Klockan är nu 3 och teknikern har kommit och gått, ringde gjorde han oxå! Tack för den televerket!

Halv 3!...tick tack tick tack!


Ja jag gissade ju på att teknikern kommer komma halv 4 och hon är nu halv 3 så jag börjar ju närma mig. När jag pratade med ComHem i tisdags så bad jag dom att ringa när de vet att de kommer komma. Inget samtal än och och det för vånar ju mig inte alls. För ComHem suger ju rabarberblast! Vad sägs som att gå som Leprecon på morgondagens Thriller night hos jocke? Funderar även på Jokern?!

6November - Grått och tråkigt!



Igår var det dimma både ute och inne. Ingen lust till nått och tiden bara går. Blir inte klar med nått och jag väntar bara på nästa sak att få fördriva tiden med. Bläh! Idag sitter jag inne för att vänta på en jädrans ComHem tekniker. Mellan 12-16. Hela förbannade dagen får jag vänta på att han ska komma. Och jag garanterar att han kommer halv 4 och trycker lite på tvn och säger "ja men det var konstigt"! Ta er i skolådan förbannade ComHem!

5November - Dags för demokrater!



Pest eller kolera...ja han är ju demokrat i alla fall och det är väl på tiden. Och sen är det ju förbannat roligt att han är den första svarta amerikanska presidenten. Nu åker du ut Bush!

4November - Igår bättre än idag!



Det hade varit lite roligt att gå o se Gavin Degraw på Anexet för tredje gången igår. Men för det första var biljetterna lite för dyra och sen var ju Susanne här. Men det hade varit sjukt kul som sagt var. I like Gavin och såg honom första gången 05. Men kanske nästa gång!

3November - Sus och dus!





Susanne tog sitt fina hjärta och kom för att hälsa på mig. Jag blev så otroligt glad och njöt av varje sekund. Vi vandra runt hela stan och åt massa gott. -Mmmm i bland är livet allt bra! Tack Sus för en jättefin dag!

ComHem är sämst!


Ta er i röven ComHem för ni är verkligen så jädrans dåliga! Ge mig mina kanaler tillbaka. Stäng inte av internet och fan håll reda på fakta. Och faaaan! stackars alla arbetande barnfamiljer som måste betala ca200kr i månaden +TV-licens och kanske internet. Tv borde vara som att låna böcker på biblioteket. INTE KOSTA ETT SKIT! Inte bara de gamla böckerna och dagens tidning utan ALLA böcker! Så ta er ComHem ni suger rabarberblast!

2November - Med presenter och söndagsmys!


Jag fick en del presenter igår, biocheckar, vinställ som min bror har gjort, lyxchoklad, en nässjöljare (som jag velat haft länge) och ett smycke av Sara som kom på poste "Tack". Sen var det pegnar till en ny dator och massa annat roligt. Kan det blivit bättre......I dont think so! Tack tack!!!




1November - Woho is my B-day!!!



24år idag och fullt upp från start. Familjen tittar förbi från Västerås på lunch och fika. Sen var det en kort powernap innan kalaset på Patricia med tvårätters och massa drinkar. Dans och helt underbabara vänner. Några viktiga vänner såklart som saknades men jag har med dom i mitt hjärta , -you know who you are ;)!

31Oktober - Tenta till toning!



Skrev tentan imorse! Det gick ok. Om jag inte klarar den så vet jag varför. Sen mötte jag upp Frida i stan och käkade lyxlunch. innan vi fönstershoppade runt i jakt på nått fint att unna mig. Men det blev mat och hårtoning inna vi åkte hem och bakade pizza och muffins. Det gick både bra och dåligt! Imorgon är det födelsedags dags och jag ser verkligen fram emot att familjen kommer och hälsar på, sen blir det partaj på Patricia!

30Oktober - Regn på mig!



Ruggig dag i regn och rusk. Tog mig till KTH för att kika vart jag skulle skriva tentan imorgon. Det gick bra men sen ville jag bara hem och krypa upp med varma kläder i soffan. Med bloggen och lite lyx mat. Men det blev korv med bröd och inte orkade jag gör något. Sånna dagar är jobbiga då man bara lyckas dra nitlotten av humör!

29Oktober - Vackra liv!



Pluggar inför tentan på fredag. Det går trågt men det går. Passar på att möta Sabina för en fika och lite titta på fina saker i butiker. Köpte present till min bror som fyllt år. Men sen bar det hem och bara mös i soffan. Vackra fina liv, vart kommer du ifrån!