Mamma är då för rolig!

 
Här sitter man o pratar om roliga grejjer till balkongen....och sen visar sig att hon inhandlat lite fina saker som vi ska få lägga på vår söta lill plätt kallad balkong. Men hallå.....är inte blommorna hur söta som helst!

28April - Dag 2!

 
Ute skiner solen men jag ser den knappt. Inne får jag svara i telefon och se till att kaffemaskinen sköter sig. Men glad är jag för jag får jobba!

27April - Dag 1!

  
Första dagen på jobbet och avslutade dagen med en inspelning av Snacka om nyheter. Lite skojsigt sådär. Tack Fridilina för att jag fick följa med!

26April - Sköna söndag!

 
Promenad runt traneberg och lite matshopping....aktivitetsmätaren på topp!

Vad tycks?

  
Klänningen är nog det bästa alternativet hittils till bröllopet....får se om det inhandlas i framtiden!
Men en hel del smink och nya hårprylar fick följa med hem...för det var dags att göra sig av med gammalt skräp. Här vare nytt!

25April - Ensam bland folk!

 
Det passade inte riktigt med mina planer och andras planer. Så jag fick vandra rund stadens gator och torg i jakt på den perfekta klänningen alldeles själv. Luncha själv, shoppa själv, strosa själv, leta själv. Ja jag kände mig lite ensam!

Far min far!

 
Glad blev jag när min kära far hoppade av tåget för att ta en fika med mig. Solen stekte mitt ansikte och själavården var total. Tacka vet jag öm kärlek från föräldrar!

24April - Dagen D!

 
Ut i spåret med mina terrängdojjor. Det går troligen inte undan när jag tar mig fram men jag gör det i alla fall! Hepp hepp hepp hepp!

Fina utsikt!

 
Jag väntar på dig här!

23April - Trot eller ej!

 

Men idag var jag tydligen glad på nått vis! Syns det! Checka smilgropen! :)

22April - Nu du!


Japp jag var ute o sprang idag igen....gick mycket bättre idag. Kanske för att jag inte var lika förvånad över min bristande kondition den här gången. Men ut kom jag och hem lite fortare!

Jag vet inte vad du tänker...

 
...men ibland känns det inte som att man är riktigt i Sverige. Vi undrade om vi hade gått ända till Kosovo när vi såg detta. Tog tvärbanan till Polen en dag och en anna dag vandrade jag igenom Hong Kong. Är det inte underligt!

21April - Det håller i sig!

  
Seminarium på morgonen. Om möblering i garderoben och sedan en låååång promenad med min Karro. Så ja idag mev det motion igen....och tror du inte vi tittade på desperata hemmafruar och åt fruktsallad.....jo minsann!!!

20April - Tagit första steget!

  
Idag gjorde jag det. Jag knöt på mig skorna och begav mig ut på en joggingtunda. Jag vill ju säga att jag var ute o sprang men om någon såg mig skulle som säkert undra varför jag springer så sakta! Och det ska jag säga dig. Det går nämligen inte att andas fortare än vad mina ben vill ta mig. Men nu är steget taget. Och väl hemma blir det bara nyttigheter på talltiken. Jag återkommer med resultat!

19April - Söndagstårta!

 
Ut i solen, höll nästan på att glömma solisarna! Iväg för en lätt lunch i stan. Köpa dyyyyyyyr blomma och sedan hoppa långa vägen till kalas i viggan. Nam nam nam och sen hem igen!!! Skönt!

18April - Samblös för en kväll!


Så då bunkrade jag upp med alla former av onyttigheter och lät kvällen komma och gå. Karron min kom över och tittade på film med mig. Jag undrar vart mitt partypepp ha tagit vägen?

17April - Oh really!

 
En snabbrunda i gamla stan och sen mötte Älskling o jag upp några kära vänner för middag på Oh really's.....O'learys. Baby back ribs och alkoholfriadrinkar stod på menyn....Mumsfilibabba!!!!

16April - Go clean!


Så efter att ha varit mer eller mindre sängliggande. Fanns det tvätt att tvätta och golv att damsuga. Men nu e det rent o fint. i typ en dag! Äsch då!

15April - Tystnad, tagning....

 
....Seminarium. Inte aspeppad på skola men det måste ju göras!

Fortsättning följer!

 
Jag och Min Karro tog oss i alla fall ut en sväng på stan och tog och en lång promenad hem. Det var skönt. Men jag är helt slut efter värktabletter och förkylning/pollen/feber/whatever så soffan blev mitt hem för kvällen!

14April - Men så idag...


...Blev det andra bullar! Jo jag kan nämligen inte sova ordentligt på nätterna. Vaknar flera gånger per natt av att det gör extremt ont i min vänstra axel. Så swosh iväg till vårdcentralen som klämde lite och vred lite och sa att jag har formodligen en inflamation i min Supraspinatus. Så hem med recept på Diklofenak i 10 dagar och remiss till sjukgymnast. Nu bör jag ju äntligen kunna sova på nätterna igen!

13April - Toppendag...


Nooooot! Antingen har pollen tagit sig in i mitt huvud och börjat tillverka nya träd eller så har jag lyckats blivit sjuk igen! Yeah! jag rörde mig i alla fall inte från soffan på hela dagen!

På vägen hem!

  
På rygg väntade vi på tåget som skulle ta oss hem! Detta ändrades till ett stillasittande läge på tågets överfulla golv. Don't we just love SJ?.....Noooooooooot!

12 April - Påskdagen!

  
Vad dagen då vi åkte med mina föräldrar och firade med Farmor. Alla var förvånandsvärt glada. Det måste har varit något i maten. Jag snorade och nös som om det inte vore en morgondag! Men mätta blev vi idag oxå!

11April - Glad påsk!

  
Huset fullt med familj och magen full med mat vad det bara att jäsa på balkongen. Synd bara att jag vaknade upp med hela näsan full med förkylning eller kan det vara pollen?. Phu! Detta måste undersökas! Glad påsk på er!

Påskpresenttips!

 
Jag gjorde några tavlor so jag gav bort till familjen istället för påskägg. Vem vill stoppa sig full med godis bara för att det är helg. Nooot meeeeeee!!!

10April - Lååååång fredag!

  
Tog vårt pick och pack och for till Västerås över helgen. Väl framme så slank någa drinkar på Tabazco i stan tillsammans med en massa skitsnack med några vänner. Wonderbaaaar!

9April - Skärtorsdag!

  
Håller mig borta hemifrån utifall några kärringar kommer och tigger godis. Så jag tog tuben, gick några rundor på stan, åt Thaimat, fikade med Frida och köpte påskägg åt Älskling. Jag bara älsklar Thaimat......aaaaah!

8April - Söta och goda saker!

  
Så nån nån expert på ekologiska skönhetstips sa att honung i fejset var bra. Så självklart kletade jag honung i nyllet. Och vet ni. Det lugnar det röda i huden och det känns väldigt enkelt. Fylld av antioxidander, enzymer, vitaminer och mineraler och helt utan andra tillsatser. Den hemmagjorda hamburgaren blev oxå garanterat 80% nyttigare än någon kedjeburgare i stan!

7April - Så här börjar man en dag!

     

      

       
Börja dagen med att ta några bilder på dig själv! Jag kan minsann oxå göra en fotoutställning. Nån som vill ställa ut den?

Till sist!

 
Avslutar dagen med en stunds solbadande och sedan en vernissage av en fotoutställning!

Dags att hitta en klänning!

 
   
Bröllpet är över en månad fram men det är åndå hög tid att hitta den där klänningen som skall få vara med. Hur som helst så fick den röda följa med hem. Inte direkt bröllop'ig men vem vet!

6April - Fram med sommarskorna!

 
Vårfin begav jag min in till stan för lite ärenden!

En Karro Barro flyttar in!

 
Hur lycklig är inte jag. Jag får min fina Barbro till granne. Braumpum tisch!

5April - Sunday wonderful sunday!

 
Ren tvätt, mys, pizza, vänner, godis och film. Så ska en söndag dras!

4April - Åt en till grek på söder!

 
Med strålande sol så ögonen värker lyckades vi ändå ta oss in till Söder och åt lunch i varma solen. Ett glas rödvin och lite shopping senare så var det dags att röra sig hemmåt. Lovely man in the sun!

3April - On a day like today!

   
  
Lång promenad runt traneberg med en matlåda till Älskling och sedan en stunds solbadande vid stranden.
Det här ar vackert. Vackert I tell ya!

En kväll för mig själv!

  
Älsklingen är borta till lite senare så då får man passa på att äta vegitariskt och nyttigt. Topppa med en fruktdrik gjord på tranbärsjuice, alpro soya och frysta jordgubbar.

Om tunnelbanestationer.

 
Asså stockholm har en del riktigt fula stationer men den här måste ju ta priset. Ful Ful Ful är vad den är!

2April - Är det ett skämt?

 
Men det var det inte! Telefonsamtalet gick ut på att jag fått en söt inbjudan till "modell för en dag" av en gammal vän.
Jag får ta med 4 vänner och blir helt gratis stylade och piffade för att sedan bli fotograferade. Bokade in mig på morgonen innan vi ska på bröllopet den 23maj. Passar det inte så får jag väl styra upp en sjysst dag med några vänner och så går man ut eller nått. Who knows? Kul i alla fall!

Filmtips!

 
Älskling fick mig att se den nyligen. Faktiskt en av de bättre filmerna jag sett på länge. En Quentin Tarantino som faktiskt är den bästa chickflick man kan dra hem! Se den!

1April - April April din dumma....!

 
En hel värld blev lurade. Inklusive mig själv. Jag har berättat historien som den största sanna kärlekshistorien och tyckt om den för dess magi och lyckliga slut.
Paret som först träffades när Han satt i konsetrationsläger och hon kom med äpplen åt honom varje dag. Till slut skildes de åt och sågs aldrig mer. Tills den dagen då Han nu bosatt i USA  blev bjuden på blinddate och fann samma flicka som gav hon äpplen flera år tidigare sitta mitt emot honom. Nu har det varit gifta i över 50år.
Historien togs upp på Oprah och jag älskade den.
Men men....April April!!!
Detta var inte sant och nu faller en liten bit av min önskan på det oförklarliga och att  "kärleken övervinner allt".
Phu!

31Mars - Keep it lasagne!

 
Idag blev engagemanget lite bättre.....Lasange på menyn och jädrans vad gott det blev!

Superengagemang!

 
Har börjar göra lite fruktdrinkar/smoothies....piggar helt klart upp den varma skinksmörgåsen som blev kvällens middag!