30Augusti - Jag köper saker!

 Tittut!
Men verkligen inte onödiga saker! Typ som min nya kalender som jag inte skulle klara mig utan. Asså det skulle inte gå. Igår köpte jag mig en kofta (inför hösten) och sedan två klänningar för 99kr/st ordinare pris var 499kr, det tyckte jag var ett bra kap. Och idag har jag varit på ÖB och köpt sådana där saker som man bara måste ha hemma men inte tänker på att köpa annars. Shopping när det är som bäst!

Starkt rekomenderat!

 
0030 rullade filmen igång och vi var endast 4personer i hela byggnaden.
Älskling o jag är överens. Det är är nog årets absolut bästa film. District 9. En helt annorlunda film om utomjordingar och den fruktansvärda rasen människan. Mitt i prick på så många nivåer. Se den!

29Augusti - Lördag som du vet!

 
Nu sticker vi iväg och handlar träningskläder. Ikväll blir det gratisvisning med District 9. See ya!

28Augusti - Idag är jag ikapp!

  
Nu är jag äntligen ikapp med inläggen efter semestern borta. Toppen shoppade jag igår innan jag mötte upp en gammal vän för lite mat. Kändes skönt att få reda ut gammalt groll. Nej här skall nu hängas tvätt!

27August - Sommar goes höst!

 
Snart är sommaren snart borta...men jag ska försöka hinna njuta av alla vackra dagar som är kvar....det lovar jag!

26Augusti - 7 timmar senare!

  
  
Efter en hel dag på stan och billjoner plagg och bytiker senare så lämnade jag city nöjd med tre par glasögon i endast olika färger. FÖR BARA 57kr!!! Fynd fynd fynd när det är som bäst.

25Augusti - Shoppa!

 
Jag har fått lön från mina arbetade veckor..... MAN TACKAR!

24Augusti - Vad lite tid kan göra!

 Juni
 Augusti

23Augusti - Ta en runda, en tur, en sväng!

 
Vad skönt det känns att vara hemma och uppskatta stadens små konstigheter helt plötsligt. Jag tycker om när folk börjar vakna från sim sommardvala och allt tar fart igen! Woho för höstterminen!

22Augusti - Hem ta mig hem!

 
Vi tackar Göteborg för den här gången! Närmare 5 timmar på tåget tillbaka till sthlm. Men väl hemma känndes det skönt efter en riktigt lyckad semestervecka. Vi har sett de vi velat se och träffat de vi velat träffa. Lyckat by all means!

21Augusti - Bring me to the tågspår!

 
 
Imorgon åker vi hem men inte förän vi ätit middag hos Felix. En tågfantast som byggt om sin tomt till ett helt landskap. Kvällen bjöd på god mat, roliga historier och massa dryck. Trötta återvände vi för att se våran semester lida mot sitt slut!

20Augusti - Shopping, lounging.

  
Större delen av dagen gick åt att vandra Göteborgs gator efter den perfekta shoppingen. Detta hände inte riktigt men några fynd senare landade vi i hamnen för en öl och sedan vidare till en mysig innegård där loungemusiken spelades mellan husväggarna. Sweet!

19Augusti - Vi i hela Universeum!

 
 
 
Nästan hela dagen gick åt att rummla runt på Universeum bland vattenlekar, fåglar och apor och massa annat roligt. KVällen avslutades på Irlänsk pub med massa skratt!

17-18Augusti - Lata dagar kom och gick!

 
Vi går helt i slowmothing men vi tog oss i alla fall en tur i Hässleholmsstad. Inte mycket till granen men trevligt ändå!

 
Upp och hoppade tidigt för att ta oss från Bosabygget till Örkeljunga (kom igen Örkeljunga....Örkeljunga) till Ängelholm och vidare till Göteborg. Efter den resan var den vila och pizza som gällde för hela kvällen. Lata dag kom och gick helt som det skulle!

16Augusti - Luuuuugnt!

  
 
Jag o älskling har inte direkt svårt att slå av på takten. Poff så satt vi på en bänk o läste, klappade katter, hundar och bara njöt. Kvällen avslutades med en uppvisning med en blåsorkester. Mys!

Framme på Bosabygget!

 
 
Det bar direkt ut på landet, Lite överaskad faktiskt över att hur pass "landet" landet faktiskt var. Men vi lät traktorn göra grovjobbet och la ut några nya kräftburar innan vi fick avnjuta de nykokta kräftorna till lite vin! Wooohahahahhah himmel!

15Augusti - Låt det ta tid det ordnar sig!

 
Och sen anlände vi äntligen i Hässleholm. 45minuter sena men framma ändå! Nu väntar bara sköna dagar med Älsklingens släkt och goa historier!

14Augusti - Sista dagen!

  
6 veckor senare och dagen är här! Det sista lunchmackan för sommaren har ätits och en söt liten lapp väntade på mig när jag komm tillbaka till arbetsplatsen. Känns skönt att vara uppskattad! Men imorgon åks det på semester! Yiiihaaaa!

13Augusti - Going red!

 
Ett ryck och några impulser senare så färgade jag håret kopparrött. Diskret och mycket bra resultat. Nästa gånga vägar jag kanske lite mera!

12Augusti - Speed shopping!

 
På två timmar inne i stan efter jobbet, hann vi, köpta ett linne, ett par shorts, två par leggings, två kjolar och äta mat. Mat i kungshallen är ingen hit. Men ändå går man dit om och om igen!

11Augusti - Keep on the firande!

 
Firar älskligen i dagarna två. Men nu får det vara nog! See ya next year!

10Augusti - Hurra hurra hurra!!!

  
Älsklingen gjorde slag i saken och fyllde år! Jag såg till att alla kom för att fira. 14 personer blev vi i vår lilla lägenhet så vi gick ut istället och åt tårta i gräset. Årets galnaste tårta I tell ya!

9Augusti - Till Haaaaaaavs till haaavs!

 
 
 
  
Vi tog en båt till Vaxholm och njöt en hel dag! Toppenväder och massa underbara saker att göra. Lunch med utsikt över slottet, vin vid Vaxholmshamn, italiensk glass med utsikt över vaxholmskastell och rundvandring i staden. Japp saltvattnet i blodet kokade av behag!

8Augusti - Sol och soft ölhäng!

 
  
Jag passade på att njuta i solen hela dagen innan vi samlade våra krafter till att hänga lite på kungsholmen och dricka lite öl/cola...Det var en lördag det!

7Augusti - Bakom målnen!

 
Jag försöker gå ut varje lunch och njuta av solen. Även denna dag då den envisades med att gömma sig bakom målnen! Kom fram, kom fram!

6Augusti - Med vänlig hälsning!

  
...från mig där jag sitter. Svalt och skönt men inte en skymt av sol!

5Augusti - Augusti Sanna ...Augusti!

 
Jag har tydligen förbannat svårt med månadsskiften. Jag läser i efterhand att jag skriver Juli på inlägg. Men det är Augusti och Afterwork på Armémuseum. Tjoho för öl en onsdag!

Bankrånarbio!

 
Jag gillade skarpt men det gjorde inte Älskling! Underligt det där. Måste varit något med undertexten som jag förstod bättre!
Starkt rekomenderat från mig. Ett mjeh från Älskling.

4Juli - När flygplan viskar!

 
Händer ju aldrig har vi märkt sen vi flyttade in på Himmelfärdsberget. Har någon hör virvelvindarna efter ett stor flygplan med jetmotorer?.....Det låter riktigt läskigt ska jag säga!

3Augusti - Augusti Sanna!

 
Karro körde oss till en fin bad´plats där vi grillade och spillde mat och dricka överallt (läs. Jag). Klumpfia nr.1. Men fint var det!

1-2Juli - VÄSTERÅS!!!

HÄR SKULLE DET VARA EN BILD MEN JAG TOG INGA BILDER DÄRFÖR ÄR DET INGEN BILD BILD!
Hundmys. Föräldrarmys, Fika hos mormor och morfar. Fest hos Sabina. Glass med Sus och hennes Dus. Sen var helgen slut!

31Juli - När tranan besöker gurkan!

  
Ja man måste fylla på Västeråsbatteriet ibland. Det är ett medicinsk bevisat fenomen!

30Juli - Som dagar på ett år!

 (lånad bild)
Traneberg till vänster bara så ni vet....Alvik till höger!

29Juli - Rubrik!

 
Om man skall bada då får man se till att vädret är fint annars är det inte riktigt samma sak!