27Februari - Idag kan jag meddela!

 
Låset för min mun kan idag släppas! Jag vågar meddela våran nyhet. Om bara några timmar ska vi få nycklarna till vårat nya hem. I helgen kan vi flytta in. I helgen upphör mitt liv som särbo....och blir sambo igen! Lyckan är snart kommen!

26Februari - Dags att reda ut tovorna!

  
Pluggläser hela förmiddagen innan jag möter upp Susanne för lunch o en hjärtesemla (godaste semlan i stan förutom min mormors). Sen fick jag uppleva ett antikvariat från insidan. Hujedamej!!!

Om skönhet!


Jag läser en bok om skönhetens mask. Vissa saker får mig bara att le och tänka på vissa andra av bloggvärldens mer kända ansikten, nämner inga namn.
Ur Skönhetens mask av Carolina Brown om dåtidens överklass: "ett släkte som ödslar sin tid och pengar på onödiga sysselsättningar, som konsumerar istället för producera. Deras tid uppfylles inte av överlevnadskampen eller ens samhällsnyttan utan av en till synes omoralisk och meningslös lyxkonsumtion."
Om dåtidens skönhet och konsumtion: "Lyx blev en symbol för ett liv helt avskärmat från det fysiska arbete som var allmogens verklighet. Den skönhet som dikterades handlade om en yttre perfekton gränsande till förkonstling och som därmed frånsade sig allt som berörde det naturliga."
Tyckte bara det var sjuuuuuukt roligt!

25Februari - Dumdumderaderadumdumduru...!

 
Asså livet är bra likt en cirkus egentligen. Undrar bara vet som är cirkusdirektören? Jag har skickat in ansökan om ett eget liv....väntar på svar!

24Februari - Fet dag!


Ok jag lär inte varit den enda som såg Rosings program på TV. Men vad sjutton gjorde dom i Västerås. Bort bort bort!!!
Och så förlovning.....kan inte låt abli o tycka det är sååååå roligt! Annars skulle vi nog kunna avskaffa kungahuset om det inte var för allt fint de står för. Semla.........aaaaah....semla!

Jag utmanar på Facebook!

 

Man tar namnet på en random artikel på Wikipedia,  sista orden i ett random citat på quotatationspage och en den tredjebilden som kommer upp på flickr. Lite kul!


23Februari - Mitt i natta kan du fatta!

 
Orkade inte riktigt ligga uppe hela natten och titta på Oscars galan. Vissa saker var ju bara så självklara. Som att Heath Ledger skulle få sin Oscar postumt. Såååååå klart! Inte mindre sorgligt för det. Snyftstråkarna var i farten och en tår föll!

22Februari - Urra burra!

 
Ut i snöyran för att luncha med Sabina. Fick nackspärr efter allt kuddsyande igår! Fan va otränad man är!

Kuddkrig!

  
Så här fina blev det. Tre randiga och tre grå/mönstrade i blandade storlekar. Enhetligt och skitsnygga ihop. Tyget kostade typ 49kr/m. Så jag fick ju typ 6 st nya kuddar för under 200kr. Helt klart värt!

21Februari - Dagens IKEA!

 
Nya äventyr på IKEA. Tanken att hitta ett fint tyg att klä om våra soffkuddar med realiserades. Lunch blev det oxå! 

Fina kväll!

  
Matchar ögonskuggan med sjalen och beger mig till Susanne för lite mat och vin. Hemma halv 4. Så sent har jag inte varit ute sen jag fyllde år! Ett gott betyg!

20Februari - IKEA i löv!

 
 
Åh gud vad länge sen jag var på IKEA. Man har ju inte velat handla något. Men nu är tanken att jag ska köpa tyg o sy nya enhetliga kuddöverdrag. Det är min plan för morgondagen. Så I´ll be back to IKEA imorgon!

19Februari - Vi tacka ja...nu håller vi tummen!

 
Låt inte mannen få för sig något dumt nu så vi inte får flytta in! Vi ber till All mighty Murray och hoppas vinden är med oss!
Give us life!

18Februari - Vilken dag!?

Ska snart kila iväg in till stan för Förhör på bedrägeriroteln. Sen snabbt iväg för visning på nån lägenhet. Phu!....är det här dagen då allt lossnar? I´ll get back to you!

17Februari - Från intervju till gud!

  
Så idag var det Intervju på VRE Education som gällde. Inte ens nervös. Det är inget bra tecken. Men Engelbrektskyrkan var däremot ett mycket bra tecken så där samlade jag mina tankar innan jag begav mig till bibblan och lunch med Liv. Damn straight!

16Februari - I djurens tecken!

  
 
Hotellfrukost med bacon, korv och ägg....graaaoowwr. Checkar ut från hotellet vid lunch och äventryrar loss på Naturhistoriska muséet med homosexuella djur och vattenmonster på Cosmonova. Fjärilen fick man på köpet. Iiiiip iiiiiip!!!

Vildkatt och amorbåge!

 
Inget makes much sense längre. Dekadensen är ett faktum!

15Februari - Dekadent liv i lyx!

 
Sover alldeles för länge för att man skall uppfatta dagen som lång. Så the Wrestler på SF Sergel. Sjukt bra film. Asdepp slut. Men en Pizza piggar alltid upp. Bamsepåsen med godis som vi inhandlade i fredags är fortfarande inte slut. Uj uj uj vad min tandläkare är besviken på mig.

14 Februari - En dag bara för hjärtat!

  
Upp o hoppa tidigt för överraskning. Inte visste jag att Älskling bokat tid för massage åt mig. Helkroppsmassage i en timme. Fick till o med skinkorna masserade. På eftermissaden kom del två i hans fantastiska planering. Middag på Gyllene Freden i Gamla stan. Jisses asså. Dyrt. Men sanslöst gott. Shlager ikväll och lite ansiktslyx. Tänk vad lite weekend lyx han medföra.

Check check checking in!

 
Äntligen lite tid för bara oss själv, tre nätter på Nordic Sea Hotel. Middag på El Amir och sen köpa med oss massa godis för att sedan somna till en Bondrulle på TV. Hallå kan det bli bättre!

Fredagen den 13 Februari!

Det var från börja planerat att vi skulle flutig någon stanns idag. Tanken slog mig att vill man verkligen flyga på Fredan den 13e? Så blev det i alla fall inte och gissa vad som hände....jo ett plan kraschade i ett bostadsområde. Ifs inte i Sverige. Men det händer fortfarande olyckor på denna speciella dag.

Håll utkik. Nästa månad kommer det en till ödes fredag!

12Februari - Blupp blupp bokad!


Mycket rassel fram och till baka blev rummet äntligen bokat. Imorgon checkar vi in på Hotellet för en weekend i lyx. Check ya later!

Tänkte vara helt ärlig!

  
Inte den snyggaste kniven i lådan innan jag tvättat ansiktet och fått på mig lite färg.
                                 
Tvättar ansiktet med Body Shops - Face Wash. Smörjer in mig med Propyless fuktkräm och för läpparna använder jag Idominsalva när jag sover. För att få lite glans i håret så använder jag Kersastase Ciment Thermique, nått dyrt skräp för att skydda håret när man plattar och fönar (jag gör sällan något av det).
 
Våga leka med flera olika färger. Blanda och pröva dig fram. Köp billigt. Då blir man inte lika ledsen när man råkar tappa  burken så det bara blir pulver kvar av det. Penslarna har jag samlat på mig av lite bättre kvalité under åren. Sköna, bra och håller längre.
                                   
Som bas använder jag Lumenes prudukter. Den ljusaste tonen är perfekt för mig och jag känner mig alltid fräsh. För att få lite färg tillbaka så får en stark rosa ton pigga upp mina kinder. Lite färg på läparna är jag dålig på. Men utan att pröva vet man inte vad som funkar. Billigt är bra. Där emot är jag skitkinkig vad det gäller maskara. Make up stores sensitive (utan fibrer) är det ända som funkar för mig, annars klumpar mina fransar ihop mig och blir fult. Eyelinern från Face är ypperlig att måla med. Nya favvisen i skåpet.

Ett tu tre!!!

11Januari - Vad ska du se på ikväll?

 
Jag tycker du ska titta på Efterlyst. Än en gång tas vårat fall upp. Enjoy!

En ska bort!


Men vilken jag kan inte bestämma mig. Hjälp mig!

10Januari - Från V till A till V....till barn kalas!

Jag återkommer med vad jag faktiskt vill säga om den här dagen. Just nu är jag lite tveksam!

9Februari - Vilar i frid!

 
Bara slappar hela dagen idag med Älsklingen. Det har infunnit sig en viss frid i mitt sinne. Allt är bara lugnt och jag kan sova utan att vakna stup i kvarten med massa jobbiga tankar. Nu är allt bara lugnt!

Melodifestivalen..... WTF!


Vilken glitterbomb i multimedia. Att uggland röstades på är ett mysterium. Varför gick inte Xena krigarprinsessan vidare? Aja klicka på bilden och njut av lite vackra bilder i alla fall så glömmer vi och går vidare!

7Februari - En låååååååång dag!

 
  
Älskling o jag hade mycket att se fram emot idag. Silent Hill utanför men innomhus är det kärlek. Kalas i Enköping och väl tillbaka i Sthlm igen så stod det Mongolisk buffé på menyn. Up up and away på nya äventyr!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!

 
Gjorde så totalt bort mig. Klev av tåget i Stockholm och skulle precis ta rulltrappan upp för att komma ut från stationen. -Meh hade jag ingen handväska? I ren panik springer jag med min rullväska släpandes. In i folk för att ta mig ända tillbaka till tåget innan den lämnar stationen igen. Precis framme vid tåget så stängs dörrarna! PANIIIIIIIIIIIIK!!!! Försöker få upp dörrarna. fortsätter springa fram till vagnen jag satt i. Vilken jävla vagna var det då?.....DÄR DÄR DÄR.....................JAAAAAAAAAA DÄR ÄR DEN!!! IN får tag i väskan UT.........aaaaaaah!!! Jag kan inte ha andats på hela tiden jag sprang. För nu mår jag så jädrans illa. Hela kroppen skakar och jag börjar snart gråta. Ont i käkarna som jag troligen bitit ihop så hårt att dom krampat. En stor hård knut i bröstet. Min hårda puls gör så ont i huvudet. Jag ringer Älskling när jag äntligen får hålla i min mobil igen och går för att köpa mig nånting att dricka. Upptäcker att jag tappat två stora blommor som jag haft i håret. Bara sitter och skakar. Jag är säker nu. Jag mår dåligt. När jag äntligen träffar älskling så börjar jag gråta. Usch jag har ingen stressgräns alls längre.  Men jag är säker nu!

6Februari - Lite av varje!

 
 
Vi fick lite mera snö idag....det tycker jag är fint. När jag väntade på bussen såg jag att två hus som jag tittat på i evigheter, med tanken, de där skulle man rusta upp och göra lägenheter av, nu rivs. Det tycker jag är lite tråkigt. Sen träffade jag Sus och Anna-Carin för en liten fika. Det var hur underbart som helst. Sen tåg jag en liten tågresa för att träffa en liten man för att får lite kärlek. Yeah!

Storebror ser dig!

 
Är inte ögonen något av det finaste som finns. De gråter och skrattar och visar exakt hur du mår? Hur mår jag?

5Februari - Vi ser det ingen annan ser!

 
Nääääästan helt frisk förutom lite näspäppa och  nån enstaka hosta. Yeah my super göra mig friskt baciller jobbar hårt.
Sen ser jag fram emot älsklings eventuella plan nästa helg. Jag tror jag ska komma på nått eget till honom. Who knows not you who knows not me..... som nån sa!

4Februari - Idag är första dagen på resten av mitt liv!


För typ två veckor sedan så trodde jag att jag skulle dö. Idag vet jag att jag lever.
Nr1
Nr2
Sen säger jag inte så mycket mer.
Förutom att om du klickar på bilden kommer du till nått mer roligt!

Inredaren i mig...

  
När jag var liten ville jag bli inredningasrkitekt. Men idag skulle jag vara nöjd med att kunna får göra lite homestyling hemma hos nån. Eller mig själv. Är inte Photoshop hur kul som helst!

3Februari - Tru tru!

 Ja vad gör jag förutom att hostar upp lungorna på mig själv. Inget speciellt. Såg filmen Varg med Peter Stormare. Helt ok svensk film. Helt ok!

Favvisen i konsten!

                 
      
En av mina favvo konstnärer är helt klar Hans Hedberg (tror ni inte jag skrev fel namn först, knäpp i bollen). Jag skulle älska att ha ett av hans stora frukter i mitt hem. Åh gud vad jag skulle gilla det!!!

2Februari - När vinden vänder!

 
Ute skiner solen som diamanter in i rummet och speglar fina mönster på väggarna. Själv ligger jag nu sjuk igen. Men Positivt ändå är att omtentan gick SUUUUUUUUUUUUUUPER bra och fick även samtal om att planera in Intervju om lärarvikarejobb. Assåå jag tror vinden håller på att vända!
Sara´ din lägenhet är nog det bästa du hittat på! Jag är så glad för dig!

1Februari - Än en gång är än en gång!


Så nånting gjorde att jag än en gång lyckades bli sjuk! Frossa, snorig o tjock i hela huvudet. Så nu ligger jag bar här efter att älskling åkt hem o jag vill inget annat. Hostar jag får jag ont i magen igen. Phu! Nu har jag varit dålig i snart tre veckor.