27November - Från 0-2!

 
Igår hade jag inget jobb men idag fick jag två. Synd bara att först till kvarn gav sämst pengar. Men men jag kan inte dela mig mitt i tur. Kul o känna sig behövd. Historia och Bild stod på schemat. Man tackar!

26November - En dag till!

 
Upp o hoppa och hjälpa till att bygga Pucks klätterträd. Lunch i stan och sen hem igen till Sthlm. Speedy Gozales i farten!

25November - Åka tåg klappa katt!

 
Tog mig en tur till Våsen och hälsade på Susens min, nya katt. Så liten o fin! Sen blev det IKEA shopping med mamma. Själavård kallas det!

24November - Kom fram kom fram...

 
 
...vart du än är! Vart sjutton är solen när vi behöver den. Man kan inte bara sitta inne o plugga hela dagarna. Men vem vill gå ut när det är såhär grått ute. Men ut får man ta sig ändå!

23November - Det var länge sedan!

 
Idag träffade jag Sabina och Johanna. Hade inte träffat Johanna sen i vintras. Vi fika o pratade massa skvaller. Gamla goda tider....I like it! Bjuder även på mitt senaste photoshop projekt.

22November - Vart tar solen vägen?

 
Igår åt vi massa god mat. I morse åt fåglarna upp alla våra rester som jag glömt på balkongen. PISS OXÅ! Annars har jag mått som att jag inte riktigt vaknat alls. Ingen sol så långt ögat ser. Vi käkade i stan och tittade på 2012. Japp så kan det gå!

21November - Laga laga laga...

 
Vi städar och lagar mat hela dagen. För ikväll bjuder vi på middag. Riktigt lyckat faktiskt!
Svamp bruchetta, enchiladas med västerbottenost och vit chokladmousse med fruktkompott.

20November - Planer!

spanska trappan
Även idag var jag fröken. Handlar inför morgondagen. Åker på middag. Vinner i Kurt Ollsonspelet. 'Ja jävlar ja jävlar!

19November - Och även idag!

 
Ytterligare en dag ute i skogen och läser bokstavsramsor. Men lite Panduroshopping på näter fick ändå toppa dagen. Menyn är klar inför helgens middagsbjudning. Sweetness!

18November - En sån dag!

 
Upp o hoppa tidigt för idag skall jag vara fröken. Ut i skogen och läser bokstavsramsor. Ja en sån dag!

När hon kan...

 
Då är hon fan bra! Igår blev det fisk...idag blir det after work och imorgon blir det Silverdalens förskola med utflykt och matsäck. Sweet life!

16November - Bring it on!

  
Idag ska jag iväg till Stadsmuséet och intervjua lite. Måste fila på mina frågor först bara.
Nu får frost o kallt gärna komma! Hipp hopp!!!

Om jag själv får välja!

  
Det blev en riktigt produktiv dag till slut. Har styrt upp i alla möjliga vrår och det blev två par skor till samlingen. Haha nej det kastades två par skor oxå och tvättades ytterligare två. 249 och 149kr styck.

15November - Light my fire!

 
Idag såg jag att brödet jag åt igår var genommögligt. Jaja sånt som händer mackan var god igår i alla fall. Idag borde jag hitta på nått kul då jag är själv hemma. Men vad måntro?

14November - Tur och retur!

 
 
Jag tog mig i alla fall ut i rusket och köpte hem en ljusslinga för balkongen och lite annat pyssel. Här bjuder jag i alla fall på en hemmabild och en Rombild. Ni kommer på dras med många Rombilder fram över. Bare with me!


13November - Otursdag?

  
Nu är jag up to date med bilderna jag tog i Rom. De sista dagarna tog jag inte en enda bild. Så här är en kombo av gårdagens fotorunda och pärlor från Rom. Dystert på olika vis!

12November - Dagen efter eller 4/11!

  
Gick o la mig skrax efter åtta igår. Sen sov jag till 9 ungefär. Behövde visst det. Annars är det här några bilder fårn
Vatikanmuseumet. Så klart fick man inte ta bilder i Sistinska kapellet men men det vet vi ju alla hur det ser
ut. Nederst har vi Piazza Navona.

Mera bilder!

   
Bilder från Forum Romanum och ut över staden. Fint va!

11November - Arbetare eller 3/11 eller Colosseum!

 
 
 
Gud vilken trött människa man kan vara...ögonen håller sig nästan inte öppe själva. Så jag bjuder här på lite ögongodis från en vecka tillbaka.
Vår egen upplevelse av Colosseum i Rom. Mer bilder kommer från den dagen!

10November - Studier eller 2/10

 
 
Svårt o välja vilka bilder som skall få representera varje dag.
St.Peter kyrkan, en apostel och Michelangelos Pieta. Måste komma igång snart och iväg för att göra nyttiga saker. Chao!

Kvällen den 1/1

  
Pantheon byggd ca 120 e.kr och Fontana di Trevi uppförd 1762.

9November - ...eller 1/1 eller min födelsedag!

    
Idag har jag varit 25 i en vecka. Så jag tänkte visa lite hur
den dagen såg ut. Enjoy! (klicka på den understrukna texten så kan ni läsa om vad jag skrev den dagen)

8November - Fars dag eller 31/10!

 
 
Grattis pappa på fars dag! Jag bjuder här på några bilder från vår
första dag i Rom.
Nederst är Spanska trappan.

7November - eller 30/10 igen!

  
Jag tänkte börja lite smått med bilder från resan till Rom. Här är några soliga bilder innan vi skulle kliva på
planet. Mer bilder kommer var dag, det kan ni lita på!

6Novenber - Home sweet home!

Hemma äntligen efter att vi lämnade rummet kl 10 och fick vänta fram till 21 innan planet lyfte en aning försenat precis som påvägen ner. Men imorgon blir det bilder från veckan som varit. Till dess... Go´natt!

5November - Sista dagen!

Imorgon aks det hem till Svearike igen. Nu har vi sett allt vi vill och jag kan inte komma pa en ànda sak jag vill gòra hàr làngre. Benen àr som gjorda av betong. Vi àr tròtta och orkeslòsa. Men vi ha idag i alla fall se kryptan dàr tusentals benbitar fran munkar, smyckar vàggarna. Lika imponernade som St.Peterkyrkan. Vi har àtit god mat och annu godare efteràtt. Men nu vill jag inte gòra nagonting mer. Imorgon ska det bli skònt att aka hem. Tack vackra Rom men nu far det vara nog med ògongodis fòr den har gangen. Chao!

4November - Oh en san dag!

Jag har sovit med en papperstuss i nàsan annars mar jag bra. Idag tog vi oss tillvaba till Vatikanmuseet och sistinska kapellet. Glad òver att ha varit dàr och sett det. Annars inte sa imponerad. Vi blev faktiskt lite illa beròrda av allt glitter och bling som kykan stoltserar med. Sedan vandrade vi igenom staden hem igen sa lànge regnet hòll sig borta. Vi gjorde lite sovenirshopping och fick oxa se Piazza Navona. Check! Vi har dock kommit underfund med nagra saker. Italienarna kan inte gòra pizza. Maten hemma i mitt kòk àr godare och Italienarna sjàlva àr dryga dryga dryga. Sa da var det sagn medans glassen hàr àr det godaste jag smakat! Nu en varm dusch nàr regnet òser ute. Kanske en film. Imorgon blir det lugna fisken...fòr pa fredag blir det en lang dag. Gnattgnatt!!!

3November - Roma victa!

Upp o hoppa! Vi àr verkligen sega i starten pè mornarna. Sa skònt o bara vila. Men Colosseum skulle ses innan ovàdret kommer tillbaka. Och OM vi hann! Det var riktigt màktigt oxa Forum Romanum var precis lika màktigt. Men sen orkade vèra stackars huvuden med làngre. En capuccino vid Fontana di Trevi och middag pa en resaurang dàr vi knappt hòll pa att komma ifran fòr att de bjòd pa sa mycket. Hàr skall nu bara tas lugnt. Jag tror jag fatt lite resfeber. Nàsan rinner och huvudet àr av gràdde! Men men! Tjolahopp!!!

2November - Vi hade i alla fall tur med...

Idag var vàdret lite sàmre och blev sàmre och sàmre. Vi tog oss till St.Peterkyrkan.....Màktigt! Vi àt pa en nàrligande restaurang. 2euro fòr att bar sitta ner och 6euro fòr ett litet fat med ruccolasallad som jag ville ta till pizzan..... "ruccola 6 euro?"......"Yes sallato"...."diskrejs" svarade jag! Jaja àn har Rom inte visat sin kullinariska sida. Pa vàgen hem slank vi in i en liten kyrka. Dàr fick jag skada med egna ogon "den heliga theresas extas"....lite stolt faktiskt fòr det. Bilder....manga....dock svarfotat i alla kyrkorna. Men men!

1November - Grattis till mig!

Frukost pè sàngen (det àr ju ànda min 25ars dag) och sedan ut i det vackra vàdret. Villa Borghese àr malet. Vilken vacker plats. En stor park som àr full av sma pàrlor. Vi rodde en bat pa en liten sjò och at vindruvor pa en filt under tràden. Sjàlvklart en cappuccino pa en liten uteservering. Vi vandrade sedan in mot stadens centrum och kom sedan fram till Pantheon dàr vi at god pizza och pasta och sedan ànnu godare glass. Nu àr jag helt slut och làngtar till en liten film och sen sova. Mitt huvud orkar inte med vackra intryck!