29September - En lååång dag!

  
Upp o hoppa för 08:00 börjar jag jobba. Fick fina gåvor under dagen från mor min. Aloe vera dryck för att kroppen skall må bra, aloe vera deo för att slippa aluminiumet och må bra under armarna och massa andra fantastiska saker. Efter jobbet var det skola dags och mörkt var det när min dag äntligen slutade kring 8 på kvällen!

28September - Saker händer!

 
Idag slängde jag in skoluppgiften. Jag gjorde tre personers arbete helt själv. Klart nöjd! Lite bokrea shopping och sen fika med Sabina, vilken lycka. Nu är det äntligen bestämt...det blir en Digital systemkamera som skall få komma hem till mig, med lite bidrag i förskott på 25årsdagen. Sjyrrans att ha med sig till Rom!

27September - När katten är borta!

 
Då trängs tanter hos Gudrun sjödén. Tänkte att jag kunde hitta nått billigt fynd vid utförsäljningen. Med gud så mycket skit och armbågsstötande tanter det kan få plats i en liten butik. Nej jag lämnade illa kvickt stället och for hem igen!

26September - Ändrade planer!

 
  
Det blir inte alltid som man tänkt sig. Men det slutar ju för det mästa bra. Och det gjorde det oxå när Älsklingen fick styra. Middag på i Gamla stan och sen en smarrig fika på söder innan vi rörde oss hem med en stor godispåse och en hyrd film. Ja underbara lördag!

25September-blå-löning

 
En liten slant fick jag i alla fall för mina arbetade timmar den här månaden. Känns skönt.
Blå är en fin färg!

24September - Kunglig konst!

 
Upp o hoppa även om jag velat sovia bort hela dagen. Min kära vän Dan kom in på Kungliga konsthögskolan och jag måste ju bara dit o hälsa på o se hur han har det där. Lite avis såklart men inget för mig!

23September - Mosebacke!

 
Karro o jag tog oss på ett äventyr o hamnade på Mosebacke för att se Elin Sigvardsson och Lars Eriksson spela. Alldeles för mycket vin under en kväll som slutade med en trasig sko. Mer sånna kvällar tack!

22September - Faller mellan sprickorna!

 
Jahapp! Lagom tur man har som får ett pucko i samma studiegrupp och när det hela kom till kritan så stod jag plötsligt utan grupp. Jaja bättre själv en med pucko!

21September - Upp och ner!

 
Fick plötsligt för mig att den branta backen nedanför vårat hur var ett bra ställe att motionera på. Upp och ner ett antaaaaal gånger. Djupa knäböj, armar upp åt sträck....sputra upp för trappan och så ner igen. Ja jädrans vad svettig jag var när jag kom hem för lite stretching! Nära och enkelt!

20September - En bra dag!

 
Älskling o jag hade inget intresse av att laga bort hela söndagen. Vi tog oss en promenad till nyöppnade ICA MAXI på kungsholmen och åt frukost och handlade loss. Det blev noshörning till frukosten. Sen städade vi lägenheten så den blev ren o fin. Ja vilken underbar dag!

19September - Dagens kultur!

 
Kulturnatten är i Vässan ikväll men jag ska åka hem nu. Tack för denna gången och bjuder på en installation av kärlek, tydligen. Puss o kram

18September - Med familj!

 
Passar såklart på, när man är i gamla hemlandet, att hälsa på hos bror min med familj. Trist bild men det fanns så mycket roligare saker att göra än ta kort!

17September - En dag som denna!

 
Då tar man en promenad igenom sina gamla kvarter och hälsar på mormor och morfar!
  
Sen tar man sig en liten fotorunda i hamnen men sin mor och njuter av solnedgången.
Så ska en solig dag dras!

16September - Allt man behöver!

 
För en lyckat resa till "hemlandet" är en veckans NU och en biljett. Varför den jädrans automaten ville blåsa mig på 8kr och ge mig en vuxenbiljett vet jag inte. Många bäckar små!

15September - Konstrunda!

  
Det mest perfekta väder på länge, inte ett moln på himlen. Vilken tur jag har då som fick åka på en konstrunda ut mot huddinge och flemingsberg. Härliga septemberväder!

14September - Måndag, en sån dag.

 
 
Jag jobbade lite på Citat idag igen, lyckliga jag, sen kom Susen min och tog mig på en lite konstrunda. Inte varje måndag. Tack för den televerket!

13 September - Sådär en söndag!

 
 
På med skorna och vandra in till stan, här skall handlas mat för det finns knappt nånting hemma. Hoppelihopp!

12September - Som konst!

 
  
Kistamässan öppnade upp och massa konstnärer ställde ut sina verk. Jag o Karro tog oss en tur och såg både bra och dåliga saker. Men helt klart inspirerade efter besöket. Man tackar!

11September - Plötsligt hände det!


Jag gav upp på den mobilen jag hade och skaffade mig en ny. Så med nytt förlängt abonemang och nöjt samvete fick den förlja med mig hem efter jobbet!

10 September - Ett år sedan!

 
Idag fikade jag med min bror som kommit till stan. Men för ett år sedan så åkte jag till Gotland och Visby, rosornas stad, just på denna dag!

9 September - 090909

 ¨
(mamma är fotograf)
Min Sus var i stan så vi passade på att ses o äta lite. Japp så var det!

8 September - SVT

 
Idag kom ett produktionsteam från nån SVT grej till jobbet. Det ska kanske spelas in film där. Försökte fjeska lite men jag tror inte jag får vara med i filmen. Otur va!

7 September - Håll dig fast!

 
I dag har jag fått äran att vara tillbaka på Edita igen! Gäller o ligga i och ta chanserna när man får dom. Bra skit!

6September - Som en staty!

  
Fler bilder från Drottningholm!
Idag har vi väl i alla fall inte rört oss ur fläcken. jag kom i säng närmare halv 6 imorse efter ett helt galet festande på Söder. Roligt var det, trött men inte bakis, då förtjänar man att inte göra någonting. Tur att jag städade innam helgen!

5 September - Som en drottning!

  
Fullt hus avlöser varandra, mina söta päron kom på besök och tog mig o Älskling på äventyr.
Drottningholm blev det och vilken toppendag det sen. Tjoho i tiaran!

4September - Design!

 
Kanske är det dags för en ny design på bloggen. Lite höstigare färger och stämning.
På söndag kanske, då har jag tid. Imorgon blir det fullt upp med familjeliv. Tjohopp!!!

3September - När tiden finnes!

 
Då städar jag hela lägenheten. För i helgen går det inte. Imorgon kommer Älsklingens kusin och stannar till lördag. På lördag kommer mor och far och kanske bror min och hans tös. På söndag ska Älsklingen leka så då vill jag ha ledigt. Så därför fick det bli städdag idag för hela paketet. Phu!

2September - uhs.su.se

 
Här skall jag ha mina seminarier. Eller jag i huset bakom som är lite nyare. Inte det till vänster i bild det är Expressenhuset. Men är det inte fint så säg!

1September - Då börjar vi om igen!

 
4.e året av högskolestuder börjar idag. Konstpedagogik 1 vid Stockholms Universitet. 5år totalt avklarade studier sen jag slutade gymnasiet. Konstskola, Pedagogik, Bild, Konstvetenskap. Hoppsan poppsan vad tiden går fort!

31Augusti - Oh Roma fantastica!

 
Resan är ju redan betald men vi måste ju hitta ett boende oxå. Inte för dyrt mitt i smeten. Japp det är det jag vill! Så jag har letat på internet i stort sett hela dagen efter just detta i vårat Urbs aeterna.