Tänte bara påpeka....

  
...att det inte precis så här en riktig godisaffär ska se ut? Man borde attsingen sluta köpa godis i någon anna butik än de som ser ut precis såhär. Jag menar om godiset inte är sålt med kärlek kan det ju faktiskt lika gärna vara! ;)

Julen är här...

  
Julmarknader och julgranspynt. Ja vad mer kan jag säga...julen är här!

Julfest!

  
När jobbet bjuder så bjuder de tydligen till ordentligt. 8 limousiner hämtade upp alla anställda och kärde oss genom sthlm city till restaurangen Hemma hos Kaj. God mat och dryck för hela kalaset och jag var klart nöjd när jag tackade för mig och åkte hem. Första gången i en limmo. Man tackar!

Vinter i Sthlm som det ska vara!

  
Det närmar sig jul och det är bra kallt ute. Men visst känns det magiskt när julbelysningar och jultallrikar berikas med blå timmar och Halofenomen över staden. Man får inte glömma att när det är kallt ute får man mysa till det ännu mer inne. Mys!

Vintern är här o julen närmar sig!

 
 
Jag har verkligen fått julstämning nu. Redan i NYC var julpyntet på Macy´s en stor grej. Nu känns det som vi håller på o laddar lite granna. Snö ute, glögg i glaset och julkalender på TVn, jag menar klart man får "The feeling"!