Sommarens böcker!

  
  

Jag har verkligen försökt hålla uppe läsandet efter vårens plugg och det har gått väldigt bra faktiskt. Det var år sedan jag läste men än en bok på en sommar. Där emot är jag inne i nån "läsa boken om filmen" fas. I en annan del av Bromma: Rolig och lättläst sommarnovell. Kunde känna igen några platser, lite gulligt sådär. Ingen film på den dock. Försoning: Trodde jag skulle bli tokig på alla långa utlägg och beskrivningar av känslor men aj vad ont den gjorde i själen. Sanslöst bra bok. Lika bra film. True blood del 1: Ångrar att jag inte läste den på engelska. Lättläst och snaskig första del av serien. Lite vapyrernas Harlquin. Serien är bättre än boken. Twilight: Besämde mig för att jag också skulle lästa den och då självklart på engelska. Boken var så mycket bättre än filmen. Nu vet jag lite vad snacket handlar om.

Nu som följer är alltså and delen av True blood och andra boken i Twilightsagan. Jag undrar om jag ska fortsätta med varannan eller om jag ska plöja New Moon först?
 


15Juli - Panorama

 
 
Jag bjuder på två panorama över Sthlm. Den övre ur över Karlbergslott (syns bakom träden) och den nedre över Ulvsundasjön. Där jag låg o glassade några timmar efter jobber. Till vänster i den bilden anar man även Traneberg. DÄR BOR JAG!

Om jag fick bestämma!


I bland ser jag en balkong eller bakgård som ingen brytt sig om. Så blir jag så inspirerad till möjligheter. Men lite möbler från IKEA kan man ju enkelt fixa till tex den här, som jag ser ut från jobbet. GIV IT TO ME, I'LL FIX!
(förra årets kommentar)

10Juli - En heldag!

 
Ficka, lunch och middag inne i stan. Lite shopping av akvarellpapper och penslar, några öl senare och anrundar sedan kvällen med A-team på sergel. Asså jag menar hallå kan en heldag i stan spenderas på bättre sätt? I think noooot!

7Juli - Ska inte klaga!

 
Att Stockholm är vackert på sommaren har jag förstått. Jag ligger gärna och solar med den här utsikten. Grilla till helgen kanske. Japp så får det bli!

5 Juli - Luktärt

 
Jag sådde frön i våras och nu blommar de äntligen på våra/ "min" balkong. Luktärten är så fin...men vad som hände med mina kryddor ska vi inte tala om. Bättre försök med pelargoner nästa år tänke jag. Tänkte driva fram til skott under vintern tänkte jag. Vad tror ni om det?

3Juli - x3

  
 3 Juli blir det ju varje år. Men vad gjorde jag 08-09. Jo jag gjorde det här! Känns ju bekant på något vis. 3e juli är alltså ett datum man kan räkna med solsken. Igår glassa jag på uteservering med två fina damer och ikväll blir det fest i Bagarmossen. Rosé kanske?....eller en god drink. Ja vi får se!

30Juni - Sommar i sthlm!


 
 
Bara för att jag jobbar hela 8 veckor så betyder inte det att jag skall missa hela sommaren. Nej jag ska sjuttsingen ut och uppleva allt det fina som sthlm bjuder på. Om det så är efter kl 17. Jag menar smaka bara på de här skönheterna!