26Juni - Tar mig en sväng om!

 
När eftermiddagströttheten hade sovits bort så var det Grönan som lockade. Kast pil, skjuta luftgevär och massa andra roliga saker bjöd kvällen på. På återseende Glada Midsommar!

25 Juni - Glader är jag i Midsommar!

 
  
När man inte har varit hemma på närmare två veckor var det skönt o bara ta det lugnt på Midsommar. Jag har träffat vänner varje dag, så nu fick det bli lugna pucken ute på Fjäderholmarna. -Mamma hit ska vi åka när du o pappa kommer o hälsar på! Fjäderholmarna is the shit!

22 Juni - Uppdate!

  
  
Bjuder på lite sköna bilder från grillningen i helgen som va, nu när det är dags att vända blicken hem åt igen. Jo gamla vässan är bra fint ändå!

21Juni - Jag har en plan!


Jag har bestämt mig för att lära mig spela en Pennywistle. Beställde mig en på nätet och om bara någon dag ska jag kunna spela. Det är nog det enda instrumentet som jag faktiskt vill lära mig. Jag får återkomma om hur det går!

18 Juni - Sol efter stormen!

 (bilden är lånad)
Det hällregnade och åskade på dagen och bidrog till strömavbrott i halva Västerås. Men på kvällen blev det fint och grilla hos bror min gjorde vi. Där fick jag även äran att lära känna en liten skönhet. En söt liten Petit Brabancon. En fest med massa hundar på det kan ju inte gå fel!

17Juni - En cykelvärld!

 
  
Det var nog ett år sedan jag cyklade en längre sträcka. Idag cyklade jag närmare två mil sammanlagt. Grillade med min brors barn på dagisavslutningen. Vilken toppendag. Det är så fint o vara ute o cykla. Jag saknar det livet!

16juni - Sommaren!

 
Såg en mycket fin vän idag. Många fina samtal och skratt. Tiden i Vässan visar ännu mer sin fina och varma sida. Imorgon blir det antingen grilla eller kanske grilla...eller grilla kanske. Eh vi får se vad som händer!

Min favvo!

 
Jag tror faktiskt jag har bestämt mig. Min favvotid på året är våren. De där dagarna då blad och blommor precis slagit ut. Om man blundar så missar man det. Det är fint nu oxå när sommaren är här men när allt är sådär krispigt nytt i naturen. Ja det är min favvo tid!

15 Juni - Tiden går!

  
Jag har flyttat hem. Ja men bara för två veckors arbete i Vässan. Under tiden jag tjänar lite mula så bor jag hos mina söta päron som åkt på semester. Men här är det fint och jag trivs bra. Men vart är min älskling?

En vända till Vänersborg!

 
  
Glömde skriva om min första lilla semester i år. Tre nätter från 3-6 Juni.
Söta Sara lät mig slagga på golvet. Det var riktigt najz!

8 Juni - En månad senare!

 
Jag tog helt enkelt en paus från bloggen för att skolan krävde det. Det var två kurser som skulle avslutas samma vecka och mitt fokus var inget att leka med. Allt gick bra och jag har gett mig själv semester. Det har hänt mycket under en månad och jag hoppas kunna dela med mig lite av bilderna från månaden som varit. Men nu vill jag säga att jag är tillbaka och kommer lägga upp många fina bilder fram över. Var så säker!