27Mars - Frukost/lunch

 
Idag hade vi bjudit över ett par vänner på Brunch. Korvar, äggröra och gott bröd stod på bordet och vi ägnade sedan eftermiddagen åt TP via X-boxen. Roligt värre ska jag säga!

26Mars - Det prunkar...

 
Det grod i mina krukor. Luktärt, mejram, rosmarin och timjan letar sig fram igenom jorden. Fint ska det bli till sommaren på vår balkong!

25 Mars - Observera

 
Du kanske inte förstår! Men det beror på att du inte läser Dynamiskt pedagogik. Men södu det gör jag o för mig är det här glasklart. Observera loket som åker sist i ltåget. Tell ya later!

22-23-24 Mars - Målsägande


Måndagen färgades av vad som komma skulle. Sen följde två hela dagar i Rättssalen. Huvudförhandling (rättegång) och slutplädering. Nu väntar 3 veckor innan vi får en dom. We are happy now!

21Mars - Damma av gamla penseln!

 
Bestämde mig för idag var dagen då jag plockar fram akvarelllådan och övar upp handleden igen. Kul men det är svårt. Här behövs övas övas övas!

20Mars - Isbrytare

 
Jag han med både promenad i solen, fika i stan och bio (Alice i Underlandet) innan dagen var slut. Härliga dagar när isen håller på att försvinna!

18-19 Mars - Sopa sopa sopa!

  
Gårdagen var väl inge märkvärdig...men fredagen bjöd på Curling i Danderyd. Vi var 16 personer som kastade oss ut på isen och for omkring. Om det var roligt?.....You bet ya!

17 Mars - St. Paddy

 
St.Patricks day ska firas på något vis. Så för mig fick det bli grönt smink och nybakta muffins med grön grädde. Inte lika avancerat som förra året men helt klart de bästa muffins jag bakat någonsin. FINALY!

16 Mars - Orange?

 
Många tycker orange är fult. Men här hemma är orange något fint som spritter till i rummet. Jag menar checka in krukorna jag fick av min Svägerska. De är säkert 10-12 år gamla "AND I LIKE THEM"!

15 Mars - Jag känner mig trasig!

 
Och det stämmer ju bra det för min ena kindtand har gått och trasat sönder sig. Jag saknar en större del av baksidan eftersom jag inte lagat hålet som fanns där. Fått tandläkartid på Torsdag. Det är väl bara o hosta upp stora plånboken och betala o se glad ut. Typiskt!

13-14 Mars - Take me home!

 
Passade på o lämna Älsklinge hemma o åkta istället till Vässan för lite kalasande och Melodifestivalande. Kul kul! Men förkylningen är nu ett faktum och förvirringen i mitt pall stort. Ugga bugga!

12 Mars - En icke dag!

 
Det blev varken den middag eller bio som vi hade planerat. Men men, dagen kom o gick ändå och trevligt var det!

11 Mars - Stenen i rullning

 
Projektplanen för "the Frame" (arbetsnamn) är nu inlämnad. Nu Drar det roliga igång. Jag har idag börjat räkna kalorier. Svårt men roligt, vissa sidor säger att jag ska äta 3000 kCal andra säger ca1700 kCal. Jag ska nog hålla mig till det sisnämda för det verkar ju rimligt. Vi får väl se vad det blir av det här. Aldrig gjort det förut!

10 Mars - Snart är det borta

 
Så ta vara på varje stund. I alla fall vad jag skulle vilja göra. Så idag handlades det in bara nyttigheter till hemmet och nu skall det även räknas kalorier. Nu är det slut på skitmaten!

9 Mars - När solen kom.

 
Den verkar inte riktigt vilja ge sig av och det gillar jag, Nu smälter snön i rasande fart. Glad är jag oxå för nu vet vi att vi får bo kvar ett år till här i fina Traneberg!

8 Mars - Nu är det klippt!

 
Jag viskade om att jag hade klippt mig. Japp, jag har hittat ett toppenställe precis vid jobbet och hon tar bara 180kr för en klippning. 180kr....kom igen! Detta får mig att tvivla på att supedyra klippningar jag gjort i mitt liv. Hon är underbar!

7Mars - On the road again!

  
Vi kom fram till Hässleholm, bodde på ett sött hotell och festade loss med massa trevliga mäniskor. Dans och massa god mat. Kolla bara in tårtan som lyftes fram. Säkert 1*1/2 meter. Och hem kom vi oxå i tid utan problem. Vi tackar och bockar för det!

6Mars - Önska oss lycka till!

 
Nu bär det av ut på SJs leder och vi hoppas vi kommer fram i Hässleholm som planerat. Så länge kan nu njuta av mitt senaste inköp. Rättvismärkt mineralsmink, billigt och superbra från Everyday minerals.com. Helt klart det bästa som har hänt mig. Enjoy!

Pssst! Jag har klippt mig men det får ni se sen!

5 Mars - Onadäjlajktodäj!

  
Morgonsolen är vacker och så är glaset som jag fick ifrån jobbet. Ack ack att jag halkade i den isiga trappen bara. Ont i baken och armarna. Upp som en sol och ner som en pannkaka!

3 to the 4 to the Mars!

 
Det är mycket jobb den här veckan och lite fotande. Men en bild ska jag bjuda på i vilket fall.
Plockade hem mitt Facebook grafitti. Den här skickade jag till Älsklingen för 3 sommrar sen!

2 Mars - En bedragare.


Det finns massor att läsa om på nätet vad det gäller lägenhetsbedrägeriet vi var med om för lite över ett år sedan. Nu sätter förhandlingarna igång och snart är det vår tur att infinna oss i rätten.

Komikern Björn Gustafsson lurad ? av bedragerska


Björn: Vad köpte du för pengarna?

Länkarna är till Aftonbladets hemsida andående exakt samma ärende som vi är inblandade i.

28 Februari goes 1 Mars

    
    
Jag kom bara o tänka på att för 10 år sedan så åkte jag med min pappa till Indonesien. Vi bodde då bland annat på det här fina stället. Turi Beach resort, Batam Island som ligger strax utan för Singapore. Ja tänk ändå att vi varit där!

Psssst... Jag lånade lite bilder från deras egen hemsida!

27 Februari - En boulehall

 
Jag o "Barbro" tog oss ut på äventyr och hamnade på Boulehallen på söder. Där spelade Anna von Hausswolff så vacker. Aj aj sa min mage, så det blev en Loka och sen hemfärd.

26 Februari - Dynamik

 
Om du har svårt att förstå vad det här är så kanske du bör läsa Dynamisk pedagogik precis som jag. Då förstår man exakt vad det här är och inget känns mer tydligt!