Glasblåsning!

  
  
Jag for iväg på kurs i glasblåsning på fjäderholmarna utanför Sthlm. Det var något av det roligaste jag gjort. Helt fantastiskt. På tisdag hämtar jag några fler saker som gjordes sista dan. Men bara så ni vet så drar vi all dit nästa år och går kursen allihopa!

Lite fågelskådning.

Jag tog en promenad och såg dessa skönheter ute i naturen. Vem är mästerfotografen nu då?
(Klicka på bilderna för förstoring)
 
 
Nej så roligt ska vi inte ha. Dessa fåglar står uppstoppade på Biologiska museet och sitter fint och väntar på att låta mig trycka av.

En tandfe!

 
I våras lagade jag en tand som gick sönder. Nu är jag tillbaka och måste både laga ett hål och fixa tandköttsfíckor som jag tydligen fått. Tid tar det och dyrt blir det. Men jag är glad att jag slipper sitta i stolen på bilden. Ajaj undra på att man fick tanläkarskräck förr i tiden. Heja heja för snart är det över och då är det bara att sköta om de stackars gaddarna!

Hänger omkring!

 
Ja visst ser det bra roligt ut att hänga sådär. Annars så rullar tiden på för fullt med galleribesök och kurser.
Liljevach konsthall och Marabouparkens konsthall blev fokus för Konstpedagogikens frågeställning Vad kan en uställning vara? Att ställa ut gurkor borde ju kunna bli en spännande utställning...tror ni inte?

9 September - En dag på Djurgården

  
  
Jag vandrade omkring helt själv i flera timmar. Skönt att bara ha med kameran och rensa både tankar och lungorna från stadsluft. Vackert var det oxå!

6 September - Stadsvandring på långholmen

  
 

Det är ju roligt att spara...

 
Jag gjorde några riktiga fynd den senaste veckan. Vandrade förbi en hårstudio som skulle stänga. Hårprodukter för närmare 800kr kostade sammanlagt bara 237kr. Sen fyndade jag en kjol, blus och jacka...för oxå närmare 800kr....men betalade bara 300kr. Jag menar sånt gillar man ju. Fin i håret och på kroppen!

När Augusti når sitt slut...

  
Jobbet slutade och skolan började under Augusti. Konstpedagogik och Dynamiska pedagogik är vad som står för fönstret och sensommaren ser ljus ut. Det luktar sådär underbart gott som bara sena sommarkbällar gör i den kalla luften.