31December - Iz nu jers ju må fås!

Syns om ett tag framöver. För nu händer det grejer ska jag meddela. Gott nytt år på er!


30December - On my way home!


Jag gillar västerås....men jag gillar Sthlm mera! För där finns Älskling och är mitt nya hem i livet. Mamma o Pappa är alltid mitt andra hem. Hemmet dit man alltid kan återvända. Men det nya livet är en timmes tågresa bort. Shit vad härligt att kliva av tåget o vandra ut i pulsen. Handla skumpa och nyårsmat på NK gjorde jag oxå. Värsta fansy!

29December - Bowling med barn!


Upp o hoppa för idag var det bowling med brorsbarnen som gällde. Vi käkade lite mat innan och lekte sedan runt i neonljuset och tävlade några serier på Strike inne i stan. Sen hann jag med lite shopping från Ginatricot innan jag drog hem för dagen.
Ikväll packades allt in i flyttbussen igen. För imorgon lämnar jag stan för det här året och återser inte mina prylar förän på fredag. Jag kan bara inte sluta längta!

Sexiest thing on the planet!


Jepp that is me..... Enjoy!

28December - Sondäj bloddy sondäj!


Segt segare segast är temat för den här dagen. Dåligt humör och en Älskling som lämnar stan. Phu! Igår såg vi Pineapple express. Helt ok!
På tisdag åker jag till sthlm....då ska det firas nyår med knytis! Sen på fredag sår flyttas det. Inte undra på att jag känner mig som satt på PAUS!

27December - Åååååh lördag hela veckan!


Jag är helt dagvild och omotiverad till nöje. Men idag tod vi oss minsann ut och datadelspanade, inredningstittade(köpte inget) innan vi tog oss ner på stan för lite grekiskt mat och massa fika med vänner. Gooooott!

26December - Blööörgh!


Gud vilken slappdag! Lite alfapet o mat, kanske nån film ikväll. Om en vecka flyttar vi in i nya lägenheten!

25December - Lovely Christmas time!

 
Ja det är mysigt med julen men ännu mera när när julen är över o man får minnas all god mat o kärlek. Ikväll är det fest men mitt partysug är i botten! Så det blir till Enköping o hämta älskling. Sen bara myyyyyysa hela helgen lång! Det blir inge annandagsfirande hos farmor heller. För hon trilla o bröt knäskålen den 23.e. Så vi får ses när hon kommit hem from the hospital. Stackars krake! Vi fick även presentkort på Siba o IKEA, så vem vet det kanske blir en hylla o ny TV till nya lägenheten! Wohooo!

24December - Det blev en vit jul!

 
 
Vaknade i morse och såg att det kommit lite snö! Upp o hoppa o byta julklappar med älskling över telefon. Även tomten kom med julklappar! Jag är helt klar nöjd med utkommet. Sög i bowling gjorde jag dock och kvalificerade mig inte till final!

Imorgon är det julafton!



Bara så ni vet. Glöm inte bort det! Far se om man skriver nått innan lasset med alla mat och paket går till bror min. Det är oxå bara 8dagar kvar tills vi flyttar in i nya lägenheten! Asså nu får julen gå forf för jag orkar inte mer!

Får inte avslöja!


Näe...tråkigt när stackarna skrivit på kontrakt att de inte får avslöja något kring programmet "bonde söker fru". Sen släpper någon annan info't om de är tillsammans idag eller inte! -Klantigt och ytterst osmidigt Domenica! Som för ett tag sedan ropade ut till alla singlar att "bonde-wille" idag var singel. Snyggt jobbar måste jag säga! Men men vi får väl glatt titta på sista avsnittet och bara hoppas att det all var ett fantastiskt spel för gallerierna!

22December - Lite uttråkad!

  
 
Det börjar faktiskt bli ganska tråkigt att bo hemma. Jag vill bara flytta tillbaka till mitt nya liv. Socialisera i min nya umgängeskrets, nya vanor och tillställningar. Förberedelserna inför julafton tar aldrig slut tycks det verka som. Phu...låt det gå fort!
 

Första julklappen!


Den här brickan med kudde, fick jag i min första julklapp för åtet! Älskling är väl då för söt! Laptoppen är ju såklart inte min. Jag har ju Compaq! Yeah!

21December - 4.e Advent!


 
Vi julmyste med mat och lite klappar i förväg. Vi brukar göra så eftersom vi inte alla kan ses på julafton. Hihi! Åh myyyyys!

Igår!

 
Japp såhär såg det ut igår. En så fin julgran och massa pynt. Sen kan jag ju låta bli att rekomendera två saker som vi gjorde på kvällen. Älskling o jag hade verkligen hur mysigt som helst men var inte imponerade av varken maten eller filmen. Så här är två saker som vi gjorde men som ni kan skippa i vintermörkret!

20December - Dan före, dan före, dan före, dan för dopparedan!


Alla julklappar inköpta, älskling är här, julgranen är pyntad o fin och snart ska vi kila ner på stan för att äta o se på BIO. Ja livet är allt bra ändå!

19December - Vad vore livet...


...utan vänner? Ja tråkigt för det första men sen skulle man ju inte få så fina presenter som man kan få av sina söta vänner i livet. Presenter är ju inte poängen med vänner. Utan det är idén på att de tänk på mig i en stund med en vilja att göra mig glad. Mitt hjärta brister i önskan av att något så enkelt aldrig behöver ta slut. Skål för nya relationer!
Nu ska jag snart ner för att träffa Sara en kortis. Hon stannar nämligen i stan då hon ska byta tåg. En liten snabbis kan man ju alltig ge till den som betydet något i ens liv.

18December - Barnvakt

Idag var jag barnvakt åt min fina lilla brorsdotter. Vi åt clementiner och åkte rutchkana. Sen sov vi middag och snarkade i takt. Fina lilla flicka vad tiden gick fort!


17December - Seminarium och fika!

 
Gustav Klimt - The kiss

Ikväll ska jag hem till Sabina o se hur hon bor. Kolla på Bonde söker fru finalen ska vi göra oxå. Men innan det måste jag blir klar med den här seminarie chatten som jag sitter i....varför går inte tiden fortare!

16December - Vykort o jordbävning!


Jag bor ju såklart förlång bort föra att ha märkt något av en jordbävning men posta julkort måste jag göra ändå. HAHA!!! Får inte längre plats i våran soffa heller, fullt med julklappar är det....o vi som inte ens köpter till varandra längre!

Men det är ju helt skadat!



Hur sjutton tänkte man när man godkände det här? Aldrig att jag skulle godkänna att mitt eget barn skulle befinna sig framför pedofiler. Helt sanslöst korkat!

14December - 9 dagar kvar!


Jag är så sanslöst trött idag. Undrar om jag verkligen har vaknat än. Hmmm...hur löser jag det här?!


Bilden är lånad från www.6bilder.se ....en liten rolg sida tycker jag.


Lite bilder från Falun!

Klematis  Klematis
Ut över Tisken                                            Upp mot Koppargruvan
Klematis   Klematis
Kyrkan i Falun                                            Rådhuset

Det var så mysigt att få besöka Falun igen. Jag gillar verkligen staden. Men kärleken är tudelad mellan storstadens heta puls eller lugnet från småstad. Västerås skulle ju vara det naturliga valet, men ej så självklart!

14December - Dags att lämna Falun och Sara!


Om bara nån timme är det dags att gå  till tåget....låt det inte dröja lika lång tid innan vi ses igen!
Kom in på Kåren gjorde vi oxå....var vi inte riktigt partysnygga så säg!

Gillar gyros!

 
Äntligen fick jag mina favvisar i Falun. Slår inte Gyrosen i Kista galleria men det är ju sanslöst gott!
Luktar som en hel vitlök nu, bar lagom tills vi ska gå ut!

13December - Hur tänkte SJ nu?


Ikväll blir det utgång men först tänkte jag ju boka resa hem imorgon...och så ser man det här! Vad är det för strunt? Fick ringa o klaga. Då sa det att de hade fel på en server. Det slutade i alla fall lyckligt och resan bokades!

Inget fel på orginalet!


Det är ju verkligen inget fel på orginalet....men det är ju sjukt mycket roligare!

Julklappar o shopping!



 
Julklapparna är köpta och så även lite fint till mig själv! Prövade med att köpa IsaDoras mineralfoundation. Jag menar gillar jag den här kan jag ju köpa en dyrare nästa gång. FACE eyeliner fick jag med gratis i en tidning. Det var Najs!

12December - Det är bara vi!


För två år sedan stod vi i mitt badrum när jag sminkade mig, då du frågade "-är vi ihop nu?" och jag svarade "-det låter mysigt".
Frågar du mig idag så svarar jag  -det är bara vi!

-Låt oss få många mjuka, fina, roliga år tillsammans! Vi klara allt!

Grymt sociala!


Tjohopp så var man framme o kan kramas lite! Med lite tacotallrik i magen från "Vi tre" i magen hamnade vi med var sin dator i sängen o bloggar järnet. Photoshop är oxå jädrans hett! I like Falun!......o Sara så klart!

Före och efter!


Är inte Photoshop underbart!

Hao baot den nya vintriga designen?

Första klass is the shit!


Inte visste jag att det var vinter i resten av landet. Men hej o hå Falun här kommer jag! Internet på tåget fick jag oxå....o lite thé till min macka! Aaaah iz naaaaze!

11December - Tog tåget till tåget!


Upp o hoppa tidigt! Älskling lämnade mig mitt i natten kändes det som. Han skulle ut o flytga! Själv sitter jag nu på tåget till Falun o glassar med thé och smörgås. Aaaaah.....och iiiinterneeeet!

Klippt och skuret!


Tog mig äntligen ut i rusket och tog mig till Täby centrum. Klippte mig för 350kr. Helt sjukt billigt! Eller aah asså till skillnad från i Falun där det kostar det dubbla!
Sen fixade vi våran egna lilla Nobelmiddag med massa god skinka och ost. Mumma!

Sara.....see ju in the morning/lunch!


10December - Antagning och Nobelmiddag!

 
Fick antagningsbesked till våren. Konstvetenskap30p och Konstpedagogik 7.5p!....Orkar man med båda eller ska jag ta det lugnt igen? Jag tackar nog ja och sen får man se hur jobbigt det är. Konstpedden är ju bara på kvart fart...det borde ju vara ok?
Nån annan än jag som tycket Nobelfesten är rolig o titta på?....ska nog åka o klippa mig o göra mig lite fin...kanske sola lite oxå. Får se var tiden visar, ligger ju just nu själv o väntar på att älskling ska sluta jobbet. Tick tack tick tack!

Åka tåg åka tåg!

 

Jag åker tåg, tåg åker jag.....till stockholm for jag, För att gå ut med Älskling o äta. Köpa bakelser o bara mysa!

9December - 22dagar kvar på året!


Igår tog mamma mig på lite äventyr. Vi besökte två prylbutiker med massa fina saker innan vi rörde oss hem och åt lax med en linsröra. Mumms! Idag ska jag packa klart då jag ska till Sthlm ikväll men först ska jag hem till mormor o morfar på lunch....mumms!

8December - Uppe tidigt!


Upp och hoppade tidigt för att gå till tandläkaren. Inge roligt alls. Ett hål och en trasig tand. Phu....sånt blir dyrt!
Kom hem o tittade på Fool's Gold. Den var bra o mysig. Av mig får den får 4 pepperkakor!

2år!


Igår var det 2år sedan vi träffades för första gången. Vad tiden går fort!
Älsk älsk!

Mamma mia med mamma!



Asså helt OK rulle. Inte den bästa jag sett i år men helt klart en må bra film en söndagskväll!
Den får 3 pepparkakor av mig!

Pynt o promenad!

 
Det blev lite mer julpynt i köket. Pappa o jag köpte gardiner och pyntade gärnet. Sen äntligen kom jag ut på en promenad med vovven innan han ska åka hem igen. Klar med tentan är jag oxå! Wohooo!!!

7December - Andra advent!


Snart två veckor kvar till jul och jag har hittat stället med alla julklappar för mig....asså stället där jag vill ha alla mina julklappar ifrån. Gillar verkligen var enda grej. Hur är det möjligt?! 
http://www.selmishop.se/

Foto lånat från R&S

Ny ägare av en liten "wolfran" (jo hon heter så)

  
 

Idag blev det storshopping från min sida!
Ny dator!
Ååååångest.....men fan vad skönt nu!
En Compaq presario CQ60-125EO

6December - Hundvakt och snoppar!

 
Jag skrev inte det igår. Men den söta Irax har kommit och bor hos oss i helgen. Han är så söt o snäll o tuggar på mitt hår när han får chansen. Mamma är oxå lite rolig o dukar fram snoppar på tallriken när det var dags för mat. Helt spontant sådär
"jag kunde ju ha lagt tomaterna på samma sida....men det blev inge fint då".
Näe mamma snoppar är fina!

Tentaplugg!

 
Tiden rullar iväg när man skriver. Plötsligt är klockan 2300 och man har klarat av en till fråga. Bara två kvar!
Tur att man har fina päron som fixar fina kaffedrinkar till mig under tiden!

Roligt....mycket roligt!


Ur Parlamentet:
Tänk att få kramar Björn Gustafsson och känna hur tonårsfinnarna spricker. Att få smeka honom och känna "-är det brasilianskt?....nej det har inte kommit hår än!"
Haha det är ju briljant!

Hoppsan!


Ibland blir det svårt när man följer olika inredningsbloggar och alla säger olika saker. Självklart har ju jag egna tankar kring tycke o smak. Men jag tyckte det var lite roligt!

5December - Upp o hoppa!


Idag är det shopping med Sus på dagen. Man kan ju inte bara sitta inne parkerad framför tentan timmar i ända. Det mår ingen bra av. Lite lunch och två cardigans från Gina tricot blev det. En grå och en blekrosa. Tror det blev ett bra köp!

Det vet jag helt säkert!


Så snällt!


Mitt i tentaskivande försöker Älskling hjälpa mig så gott han kan. Synd bara att jag inte skriver om renässansen, DÅ hade jag säker A'sat den här tentan!
Observera snoppen....det tyckte jag var det roligaste!

4November - Så ljuset kom!



Imorse for Älskling till Gävle på jobb. Inte visste jag att snön letade sig hit under tiden jag sov.
Tenta dags idag. Ska bara klämma i mig en frulle o nån bulle!...HIHI!!!

3December - Men det blev bättre!



 
Älskling kom på kvällen igår. Idag kunde vi se att inget är så mörkt som man tror. Så vi bakade lite lussekatter istället. Inget kan ändra på det! Det är något vi vet idag!

Det gick så fort!



Det gick så fort och det gjorde så ont. Den mörkaste stunden i mitt liv. Hur blev det såhär?

Vad var frågan?

br>
Var det någon som fråga hur det går med pluggandet?
- Jo tack bra! Mr.Magorium's Wonder Emporium var en ganska söt liten film!

2December - Regn o pannkaka!



Godmorgon världen! Med regnet smattrande utanför var det svårt att sova ut. Men med en "american pancake" i magen är det värt att hålla sig vaken! Plugg plugg plugg står på schemat.....jag får se hur det blir med den saken!

Sminklektion av Susen min!


Kilade till Susanne och gjorde hemmagjort pizza. Trevligt trevligt....sminkade mig gjorde hon oxå (bilderna är långt från rättvisa). Så himmlans duktig!
Kanske blir det nån annan sminkning nästa gång...synd bara att man inte skulle gå ut. Men sånt finns inte i min planering på ett tag nu. Wohooo go smink!

1December - Oh yeah!


Det trodde jag faktiskt inte, att det skulle gå bra på tentan. Helt klat nöjd med mitt G. Jag var beredd på att få göra en omtenta men jag ville ju verkligen inte. Så nu är det bara att blicka frammåt inför nästa tenta på torsdag! -Here I come!