9 Maj - Titta så fint!

 
Igår var vi bjudna på middag hos ett mycket trevligt par. Många skratt blev det. Idag blir det födelsedagsfika i Täby. Glada dagar!

678 Maj- Sommar?

  
Ibland känns det som att sommaren står o knackar på dörren. Det gror för fullt på min balkong. Jag kallar det min balkong för det ar bara jag som pysslar o har mig här ute och mamma skulle man kunna säga oxå. Så det så!

345 Maj - Ajm mja jam

 
Fina dagar lockar till fina stunder. Både skola och vänner är fokus. Hurra hurra hurra!!!

1-2 Maj - Positiva saker!

 
 
Igår tog vi det bara lugnt men idag blev det bullar av! Mina söta föräldrar kom med nya fina möbler från IKEA. Sedan åkte vi o fikade med deras nya fina husbil på långholmen. Glada dagar säger jag!

30 April - Var är brasan!

 
Valborgsfest i Hammarby sjöstad. Lite fjuttig brasa som nästan slocknade när vi kom dit. Hel utsliten efter min  nya hurtiga livsstil. Detta kunde bara sluta i katastrof!

28-29 April - Hårt arbete!

 
Jag hade igår en sån där dag då jag behövde handla typ allt. Träningskläder, nya joggingskor osv. Det var riktigt slitsamt och jobbigt. Sen blev jag kallar o för o jobba lite idag. Sjysst med lite extra cash nu när jag handlar en massa!

25-27 April - Avsluta

 
Som vanligt så stänger jag av allt annat än plugg när det närmar sig examination. Så även denna gång. Kursen Bild med inriktning barn och ungdommars identitetskapande avslutades äntligen. Den höll på allt för länge men nu känns det bra o få visa vart jag lärt mig. Så 2 kurser klara...två kvar att avsluta!