28Maj - Hmmmm....

 
...kommer någon att släktforska efter mig någon gång?

Släktträd!

 
Min pappas pappas mamma tror jag det var....Elin hette hon!

27Maj - Masterplan!

 
Ett antal timmar försvinner så lätt på biblioteket. Får en hel del gjort. Hinner med lite banankaka och kaffe i parken med Frida innan man åker hem!

Plockar in våren!

 
Fint med blommor....eller hur!

26Maj - Piss oxå!

 
Upp tidigt. In till Odenplan. En halvtimme försenad tydligen. Sätter mig utanför biblioteket i 3timmar, pluggar, ringer runt.  Åker till Hässelby. Får mitt ärende ändå fixat. Köper jordgubbar. Äter jordgubbar med Karro på balkongen!.....Äter mat med älskling, äter jordgubbar igen.....Se allt blir bra till slut!

25Maj - Reeeeena kläder!

 
Upp o hoppa till biblioteket idag. Tänker dra ut på att lämna tillbaka böckerna som jag tydligen måste. Behöver ju dom fortfarande. Lite pengar idag! Alla våra kläder blev rena. Sy hyffsat produktiv dag alltså!

24Maj - Nån dag!

 
Ska jag ta båten från Alvik in till stan. Helt klart värt det....men inte idag....idag är vi trötta efter igår!

23Maj - Bröllopsklockor ringa!


 
Inga klockor ringde dock men ett hejdundrans bröllop ändå! Jag störböla när bruden började sjunga mitt i vigseln och jag slutade nog inte förän vid sörsta skålen. Vilken sucker man är för romantik ändå. Vackert vacker!

22Maj - Nedräkning!

 
Sista minutenshoppingen inför imorgon. Tror jag fått ihop en outfit som passar sig för bröllop. Men man är ju ganska knasig sådär....man vill ju inte de ut som alla andra. Men lite Äpple och citronglass fick ju slinka ner innan det fick räcka för idag! Phu!

21Maj - Fåglar o sånt!

Skäggdopping Gråhäger
En ledig dag mitt i veckan fär älskling. Då måste man ut o leka i solen. Vi hitta en badbrygga där vi spanade på fåglar och doppade tårna i det kalla vattnet. Mysigt värre!

20Maj - Party time!

 
Ikväll är det 25år kalas/utflyttningsfest....det kommer nog bli riktigt najs!

19Maj - Vackra vyer!

  
Man behöver inte gå långt för att komma till fina platser. Men Ulvsunda slott kommer nóg få några fler besök i sommar. En filt, lite saft och en bok....ja så får det bli!

18Maj - Våta vårdagar!

 
  
Tog mig ut i regnet för att både få en promenad och handla lite....undar när solen kommer tillbaka...det var ju så fint igår!

17Maj - Suttenemay!

 
Lite bakis/sliten.....med vädret fick oss att vilja ut för lite lunch inne i stan och shopping i Kista. Skönare dag var längesedan vi hade!

16Maj - Möhippa hela dan!

  
Wohooo!!! Upp o hoppa för att idag var det möhippa! Superoligt och massa nya saker att prova på. Sushi till exempel. Nopp not a favorit ska jag säga! Men jädrans vad roligt vi hade!

Ta steget hem!

 
Hur ser din promenadväg hem?....min ser ut så här!

15Maj - Sol ute, sol i sinnet!

  
Jag kunde inte få mig att åka hem. Sjukgymnasten på morgonen, plugga på kulturhuset fram till två, glass i solen med Frida och sen vart jag bara tvungen att lägga mig på klipporna vid Kristineberg och sola lite. Japp så fick det bli!

Innan tåget går!

  
Passade på en liten snabbfika med Sus min och hennes man, innan jag skyndade till tåget. Pass på... Västerås is the bäst!

14Maj - Gamla trakterna!

 
Sista dagen i västerås och skrivandet går mycket bra. Tack vara att jag kan vara på mammas jobb. Men påvägen hem stannade vi förbi mitt gamla hus. 4e våningen uppifrån och på andra sidan. Mmmmm min lilla rekylen!

13Maj - Här vare skor!

 
Efter en hel dags skrivande i Västerås hos min mamma unnade vi oss lite skoshopping! Ett par vardagsdojjor och några fina till bröllopet (fina i verkliheten)!

12Maj - Eeeehm?

   
Så här vacker var jag när jag vaknade imorse. Aldrig sett nått likande. Var de det nytvättade örngottet eller hårinpackningen. Men jag såg helt klart ut som 14 igen. På med en sjal och vipps iväg till tåget.....Tur att det försvann över dagen!

Vetekli!

 
Jädrans vad det kliar i mitt öga idag. Kan det vara Häggen som spökar?

11Maj - En dag av beslut!

 
Jag har bestämt mig för att åka till Västerås imorgon. Japp så får det bli!

10Maj - Sunday....soldag!

 
Behöver man säga mer?

Två saker att unna sig!

  
Har äntligen hittat klänningen som blir valet till bröllopet vi ska på om två veckor. Halva priset och det sötaste inköpet jag gjort på länge. En mjuk böljande lavendeldröm.....Det sa bara klick! När man ändå är sambolös lät jag unna mig jordgubbar, pistagenötter (helt beroende) och baguette fylld med avokado och köttfärs. Mumma!

9Maj - Som en dag!

   
  
Älskling är borta hela dagen och jag har plugg o göra. Men en promenad måste man hinna med. Jag tror det bara är sekunder kvar till sommaren!

8Maj - Flower power!

 
Jag gick galen på blommor på vägen hem från att ha lämnat "godis påsen" på hotellet. Så fint och det har verkligen spruckit ut precis överlallt. Synd bara att det kliar i ögonen bara!

7Maj - Alvik - Sickla udde!


 
 
Upp o hoppa tidigt. Tror det är för att jag gått upp tidigt i en vecka nu. Snabbstädar lägenheten innan jag möter upp Frida för att ta tvärbanan till Sickla för att inköpa lite grejer. Bror min ska få sig en Goodiebag när han checkar in tig på hotellet imorgon. Och självklart blev lunchen på Naked Juicebar......My favorit!
Vill bara tillägga att lyxfikan som vi unnade oss endast kostade 39kr. Det är vad jag talar om. Det ska inte kosta mer o få en kaffe och citronpaj. Sickla Rocks!

Skulle du....

 
....vilja vakna upp må söndagmorgonen, göra dig en kopp kaffe, ta på dig morgonrocken och tofflorna och kliva ut på din balkong till den här utsikten. Eller varför inte komma hem på natten och behöva gå förbi det här fram till porten. Näe...not my favvo typ av view!

6Maj - Ett litet sött paket!

 
...kom till mig på jobbet. Mamma min som sitter i en anna stad och gör samma jobb som jag tyckte jag behövde lite energibars att bita i. Jum jum jum jum!!!

Synden straffar sig själv!


Vi är inte de gladaste ComHem kunderna i svearike. Men vad gör man. Men så slog äntligen blixten ner, bokstavligt talat, i detta kapitalistföretag och de fick smaka på egen medicin. Vi blev utan Tv en kväll och missade Desperata hemmafruar men ComHem fick sig en smäll på lilla käften!

5maj - Så du vet!

 
HÄR ÄR JAG! Vill bara tillägga att Lidl är rolig att handla i och de har en lasange som är väldigt god!

4Maj - Ny vecka!

 
Jobbar några dagar till den här veckan och det känns skitaskönt. Plus att man får anledningen att använda sitt åkort och ta sig ut i vädret. Regn som sol!

3Maj - Så fint det blev!

  
  
Det är nästan så att mina mamma är ett underverk. Och allt vi tittat på blev så fint på balkongen till slut. Blommor och mattor och ännu mera blommor! Ja utan mamma o pappas hjälp hade vi aldrig fått ordning på balkongen. Hur får man med sig allt det här på cykeln! No you dont!

2Maj - Oh som vi skrattade!

 
  
Så kom mina fina föräldrar och hälsade på med husbilen. Det blev nästan grillning och vi njöt av kvällen!

1Maj - In town!

 
Inget första majtåg för oss men vi njöt av lite käk på söder och utsikten av en marmorstaty a'la levande man. Sen skildes vi åt......Hej då Jorick och Susanne. Det var superkul o ha er här!

Dom kom!

 
 
Och glad blev jag över att få träffa dom båda! Vi fyllde vår dag med äventyr på livrustkammaren och mjöd på sjette tunnan, glass i gamla stan och fjuttig brasa i Rålambshovsparken. Men glada var vi för det!

30April - Idag kommer dom!

 
Käkade min lunch ute i solen. När jag slutat är det dags att ta sig in till stan och möta upp min söta Sus och hennes Holländare! Woooppiii!!!

29April - En helt vanlig dag!

 
Hittade den absolut snyggaste tapeten jag någonsin sett i ett fönster. Skulle vilja köpa en fulle bara så jag vet att jag har den dagen då jag kan tapetsera en egen vägg. Jaaaag vill haaaaa!!!!