27December - Hopp hopp!

 
Jag tog inte en enda bild igår och inte idag heller. Hmmm? Men vi hann med att fika hos mormor o morfar innan Älsklingen skulle åka hem. Sen hängde jag o käkade grekisk mat hos Susen min o hennes dutch man. Sweet life!

26December - En riktig kalkon...

 
...skulle man kunna säga att SJ gjorde idag. SJ är bara det mest bedrövliga företag som existerar i sverige. Men kalkonen vi blev bjudna på hemma i Vässan, tillsammans med stora familjen, var gudomlig. Tack för en lugn jul hemma, då uppskattar men den galna familjen som är min alldeles egna. Med kärlek!

25December - En juldag till!

 
Juldagen är ju biodag. SÅ det blev Avatar 3D. Wohoo vaf snygg den var. Skall helt klart ses i 3D om det går. Jag saknade snyftande tårar men ååååh så vacker den var!

24December - Ser du stjärnan i det blå...

 
  
 
 
 
En liten jul hemma i vårat egna hem. Fullt med paket och massa god mat och godis. Vi njöt av en promenad och flera julfilmer. Ja det var ju jättemysigt att vara själva på självaste julafton. GOD JUL PÅ ER ALLA!

23December - Kall om tårna!

 
Min fina päron kom och tog med oss på julmarknad och middag i gamla stan. Såååå härligt men ruggigt kallt om tårna. Imorgon är det en liten jul hemma som gäller. Låt den komma!

22December - En fröjderfull jul!

 
Idag blev det lussebak och knäckkokande för hela slanten. Nu närmar det sig med stormsteg och rimmen är redan klara. Nu kör vi!

21December - Ojoj vad fort det går!

 
Idag blev det sista klappfixeriet. Pyssel och fej så det står härliga till. Jojomensan!

20December - Fjärde Advent!

  
Ti tog oss till Stortorget och kikade på julmarknaden där. Mysigt och helt perfekt med alla snö och dofter av brända mandlar. Sen åt vi på en irlänsk pub innan vi åkte hem o sjönk ihop i soffan.

19December - Pysselkväll!

 
Och som vi pysslade! Överallt pysslades det och glöggades ända fram till efter 2 på natten. Ja jädrans ja jädrans!

18December - Och så kom Rutger!

 
Glömde minneskortet i datorn, annars hade ni fått se ett fantastiskt äventyr som älskling o jag gjorde. Gran, skinka, glödd, julmust och massa annat på en cykel i snödrivorna. Men hem kom vi och fint blev det. Vi hälsar Rutger välkommer hem till oss!

17December - Up up and away!

 
Jobbade på samma fritids idag. Snöstorm och kaos har varit min dag. Postat julkorten har jag oxå. (Sa ju att det skulle komma fler bilder från Rom!)

16December - 30minuter

 
Det tar 59minuter att åka till västerås med tåg. Idag åkte jag 30 minuter för att jobba på ett fritids i Bandhagen. Snön fortsätter att ösa ner!

15December - Klappjakt!

 
Sicka köpkvarter är trevligt när man skall handla klappar. Så så blev det och så fick det vara!

14December - It's here!

 
Jag bad om det och till slut kom det. Nu tycks det inte riktigt vilja sluta. Hoppsan!

13December - Kalas för sill!

 
Idag blev det storkok av sill, svartvinbärsill. Även adventsutställning hos Marie Hektor och kalas hos morfar. Ja så kan en dag i Vässan se ut!

12December - Våran egna dag!

 
För 3 år sedan blev det bara vi mot resten av världen. Så kan det gå!

11December - När Tomten...

 
...är på julfest då myser jag med Karro och kolla på Idolfinalen. Jahadå!

10December - En julklapp!

  
Jag fick en sen 25årspresent och en väldigt tidig julklapp förra helgen. Ett spa-paket som luktar himmel och är bara för mysigt att använda. Len o fin som en sommarbris!

9December - Vart är snön?

 
Nu får fasiken snön ta o komma så man blir lite glad i själen...seså...kom nu!
Nacka forum blev målet idag med lite klappjakt....softisch!

8December - Låååång dag!

 
Idag träffade jag min gamla AC och åt lunch, shoppade o fikade. Allt detta innan jag tog mig till redovisningen av mitt konstpedagogiska projekt. Helt klart nöjd med dagens alla resultat och längtar nu bara till sooooolen som bara måste komma snart! Komsi komsi!

7December - Jag sa ju....

 
...att jag brände mig igår! Söt lite blåsa på fingret. Färgen kommer från de julkulor som jag håller på o målar hemma. Orangea kulor blir det. Det går liksom inte att köpa!

6December - Allt år skogen!

 
Hoppsan vad stort det blev...men men. degen räckte knappt. kristyren stelna knappt. Jag brände mig på sockret. godiset fastnade aldrig. Vi blir griniga och nu står det o hånar oss. Jädrans pepparkakshus! Men visst blev det ganska fint?

5December - Kalas i Valla!

 
Kaos till tåget, missar det men kommer ändå fram i tid 800kr senare.
Hela tjocka släkten firar Farmor som fyller 80år. Ja järans ja jädrans!

4December - Hit och dit!

 
Idag skall projektet in. Åt lunch med Sus och har tvättat hela vårta berg av kläder. Älsklingen bjöd på mördegsbakad fläsfilé. Ja ibland händer allt känns det som!

3December - Skriva skriva skriva!

 
Idag skall projekten skrivas klar...imorgon skall det in. Jag gillar inte riktigt att skriva grupparbeten. Det blir alltid bättre om jag är själv! Men men!

2December - En Mordern dag!

 
Äntligen kom solen fram. Var på Moderna museet och fotade inför mitt projekt. Sen vandrade jag till söder. En bra och mycket kall dag!

1December - Och så händer det!

 
När man gått o väntat på det. Så dimper de ner plötsligt samma dag. En skickat från USA och en från Malmö. Vem visste att det tog längre tid att åka från Malmö. Panduro ska ha en smäll på fingrarna.

30November - Jag gör det själv...

 
...annars blir det ju inte av. Så jag gjorde vår egen chokladjulkalender. Imorgon tävlar vi om vem som får öppna!

29November - 1 Abvent!

 
Idag gjorde vi lite införskaffning av mat. Det behövdes verkligen. Det är faktiskt riktigt mysigt o ta en promenad till Lindhagen, ta en fika och handla mat. Man känner dig så nyttig när man kommer hem!

28November - När de kom!

 
Idag kom mor och far på besök. Vi gjorde korvätning, korshopping och lussebulldätning i stan innan jag o Älskling visade hela raddan av bilder från Rom. En bra dag tycker jag!