31Januari - Vi äro allihopa!

 
Utan att handla en ända pryl hade vi oss en shoppingdag. Avslutades med lite Italiensk mat och glass. Space my man!

30Januari - Give me all your money!

 
Idag skrev jag klart sista frågan. Blev riktigt bra faktriskt. Mamma ska läsa igenom för att se om jag uppfattat något helt galet. Lagade asgoda wocken helt från skratch och ikväll kommer älskling. VA!!! kan det bli bättre........I THINK NOOOOT!!!!

Blommor är fint att få!

  
  
Men det var inte jag som fick dom. Utan mina kära föräldrar av sina barnbarn för att de är så fina farföräldrar. Asså hur  mysigt är inte det mitt i veckan! ....Bara sådär.....Wink wink!

29Januari - En helt vanlig dag på jobbet!

  
Flög till New York bara över dagen. Väl hemma gjorde jag en riktigt smarrig köttfärsås. Snart klar med tentan. Imorgon är sista etappen. Bojakatcha!

28Januari - Så här sitter jag nu.

 
På mammas jobb.
På lördag kl.14 ska den lämnad in. Då är det bara godkänt som gäller. Annars är jag körd!
Håll en tumme för mig!

See your halo halo halo....I can see your halo halo halo!

 
Såhär skulle jag se ut om jag lånade Beyonés hår.

Blodpudding, messmör, vintageskivor, bortförklaring

Fint va!


WRRRAAAAAOOOOORRRR!!!


Monstret i mig rytet just nu. Är tvungen att skriva en jävla omtenta IDAG!!!!
Jag måste skippa i Konstpedagogiken. Fan fan fan!
Så nu!
Packa ihop allt jag har. Ner på biblioteket och försvinna tills på fredag. Det här måste bara lösa sig.

27Januari - Pendlare...that is me!


Dags att hoppa på tåget snart. För ikväll är det Kursstart vid Universitetet. Iiiiiip!

26Januari - Bläh vad trist!

Måste skriva en omtenta i helgen. Phu!
Det har kört ihop sig med registrering på nya kursen. Pågrund av omtentan. Phu!
Har inte fått några pengar pågrund av det. Phu!
Måste åka till stockholm imorgon pågrund av Kurstart på Universitetet. Phu! (borde vara mer peppad)

Ska kila ner på stan o äta lunch med Susanne. Wiiiii!!!

25januari - Lite historia!


 
Brickface är äldre än vad vissa kanske tror. Skapades under arbetstid sommaren 05. Brickface är inget stenansikte. Brickface är ett sammansatt ord av styrka och skönhet. Det är ett alter ego och ett photoshop freak. Det är min design som jag plockar inspiration från allt omkring mig. Brickface är mitt namn i världen av internet.

24Januari - Take me home!

 
Upp o hoppade med tågen som tog mig tillbaka till Västerås. Väl hemma blev det lite styling inför kvällens fest. Sabina bjöd till med lite Pártty! Hem tidigt när resten drog på krogen. Jag vill bara ta hand om min mage. Fina lilla mage!

23Januari - Lite lagom lyx!

 
Äntligen kom jag ut ur huset för en stund. Träffade Frida istan för lite sen lunch o fika. Sötnosen kom med en försenad födelsedagspresent till mig. Presentkort på Pralin huset. Asså hallå!!! Sen lxade jag till med två klänningar från French connection. Från 649kr var de nu nersatta till 162kr/st. Asså hallåååå!!! Kanske nån blir lagom att använda till det bröllop vi nu blev bjudna till i maj! Asså haaaaaallåååååå!!!

Svårt med Fysiken!

 

Ibland behöver man fysiska bevis för att man skall förstå vad man varit med om.
Smärta på insidan är svår att bevisa.

22Januari - Säng, säng, bäddsoffa.


Ok så här ligger jag o bara vilar mig efter gårdagens tomult. Usch jag vill inte tänka på det egentligen. Så ulämnad, ensam o liten man kan bli. Men jag mår klart bättre idag. Inga kramper o sånt. Men det blir ingen hemresa till västerås idag. Jag vill inte ut o hoppa bland tågen när man har en inflamation i magen och går på Antibiotika. Jag har ju fortfarande ont, som en träningsvärk på insidan.
Så om jag inte förklarade det här tydligt nog sist så är det alltså en Äggblåsa eller cysta som växer till sig och blir större än vanligt. En överstimulering. När sen den spricker vig ägglossning så rinner det ut ett "protein". Denna vätska irriterar i buken och kan orsaka en inflamation. Pissigt va! Jag menar hur självdestruktivt är inte det för kvinnor att kunna drabbas av. Man menar att vissa kan vara med om det nån gång i livet medans andra kan slippa helt eller få det vid varje ägglossning. So Yeah! Tänk på det om du råkar vara med om samma sak någon gång.  Låt mig bara slippa i framtiden för det här vill jag aldrig vara med om igen ....Ever!

21Januari - Danderyds sjukhus!


Så vad gjorde du idag?
Jo jag ringde en ambulans i ren panik.
Då jag hade sånna sjuka kramper och smärtor i hela nedre delen av magen. Med ingen som helst ork i kroppen fick jag ligga från typ 1 till typ halv 5 innan en kirurg klämde lite på mig o sa. Att sånt här kan en del kvinnor drabbas av nån gång i livet. Varje gång eller inte alls. En förstorad äggblåsa som spriker och då vätskan som rinner ut, orsakar en irritation i buken.
Vad är det för självdestruktiv funktion vi kvinnor kan drabbas av? Jag var ju totalt golvad av smärta.
Skickas hem i alla fall med antibiotika för en lätt urinsvägsinfektion uppe på det. Assom!!!

20Januari - No country for bad things!


Såg klart filmen No country fot old men i morse. Good Jesus! Jätte bra men fy så jobbigt läskig.
Nu.......till tågen för ikväll ska det mysas med älskling!

19Januari - Host host humm humm!


Tycker att jag borde vara frisk nu...men nej nej!
Hur sjutton ska man kunna vara det när man är tvungen att lägga energi i vardagen på att få en viss människa att helt enkelt betala tillbaka våra egna jädrans pengar. WHF är hennes problem i livet.
Om 30år är det mina barn som kommer betala ut socialbidrag till hennes barn. För de kommer aldrig ha fått lärt sig värdet av eget ansvar och pengar. Men sönni det har mina barn! :)

18Januari - Tenta.....CHECK!!!


Skickade in tentan vid 9 ikväll och unnande mig lite veckans NU och Distrurbia med Shia LaBeouf. Annars hostar jag som en gammal gräsklippare och funderar på om man inte skulle ta o bli helt frisk nån gång så man kan åka till Sthlm. NU .....SOVA!!!

Och så!


Hann jag med det här innan jag hoppa in i duschen! See ya!

2 down 2 to go



Jag borde ju för fan kunna allt om konst nu egentligen. Kan man lära sig mer. Nu har jag ju gått igenom 3000år av konst snart. Det är mycket som min lilla hjärna tagit in. Men ett evigt jädrans traglande är det oxå.
Visste ni till exempel att Mark Rothko var inspirerad av Max Ernst abstrakta frihet i sitt måleri. Nej men det ver jag sönni!

17Januari - Ehm...får jag oxå hitta på saker?


Jag vet att jag oxå hittar på lite konstiga ord ibland. Men så jobbar jag ju inte på Aftonbladet heller. WTH? Asså först skriver han en artikel om något som han bara tror. Sen hittar han på ord. Asså hur tänkte man här.... Vart tog hela journalistyrkets heder vägen?

Vad gör du istället för att skriva tenta?

  
Det här gör jag! Asså jag får ju skylla mig själv men vafan jag är sjuk o totalt bored to death. Plöh jag får lägga i högsta växeln sen! Yeah!

16Januari - Sunk o sjuk!

 
Japp officiellt sjuk! Assunkigt. Usch o fy för att vara sjuk. Men min nässjölj funkar superbra. Ren i näsan i alla fall!

När snön faller!

  
 
Just nu längtar jag tragiskt tillbaka till varmare väder. Med hemtentan framför mig är det allt annat som jag vill göra. Granen står tom och mörk och julen plockas sakta undan. Nu vill jag ha en varm sol som steker mina axlar. Ja det är det jag vill ha!

15Januari - Tur och retur Sthlm!

  
 
Så jag landade i sthlm i tisdags. Får så bråttom hemmifrån att jag inte han knyta skorna. Eller ens äta så det blev en Pizza slice. Sen blev jag utan nyckel och längade inte huset förän på kvällen så Jag mätte Älskling inne i stan för att äta lite lyx middag på Södra Orienten. Mumma!....Nu hemma igen för att börja på min sista tenta för den här terminen. Wacko!

14Januari - 14.42


Jag är lite låst inne just nu. Så hela the Hills säsongen rullar medans jag kollar lite lägenheter o vidare.
Men blir inte helt sund i huvudet av the Hills. I think i'm going crazy!

13Januari - Vi kommer stämma!


Älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt
November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö
men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon däruppe ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort
(text: Kent - På drift?)

12Januari - Peace, no peace!


En klok kille sa en gång. "Om skillnaden mellan komma till himmlen eller helvetet ligger i att tro på gud. Tror jag hellre på gud." En sådan enkel grej. Lika så. Om skillnaden mellan att komma till himmlen eller helvetet ligger i att vara en god människa. Varför då inte var EN GOD MÄNNISKA. Varför orsaka andra människor skada! Vad vill du att Gud ska säga till dig den dagen du möter honom? Jag är troende, möjligtvis inte en trogen kristen. Men jag är troende i naturen. Att av rena naturen kommer ont att straffas och gott att belönas. Så jag fortsätter i min tro att så länge jag inte gör någon ont så kommer jag belönas till slut. För någon gud kan då inte vara ute för att straffa mig. De är då säkert!

11Januari - Lunch, bus och tårar!


Idag kunde jag se bror min i Aftonbladet med sid fina lila slipps. Nu har dom massor att leva upp till, så kanske jag oxå får uppleva ett fint sago-bröllop mellan min bror och Magnus syster i framtiden.

Själv är man lite upprörd och i obalans efter en omtumlande vecka. Då är det skönt att bara få gråta ut i Älsklings armar o va sådär oresonlig som man får vara ibland. Sen åkte han ju tillbaka till sthlm igen o det är ju inte heller roligt. Fasiken vad saker måste vara bökiga! Puss!!!

10Januari - Sovmorgon


Inte visste jag att sova till halv 2 var så enkelt bara för att Älskling ligger brevid. Så inget vettigt kommer ur den här dagen förutom god mat och snart ännu mera god glass o kaffedrink hade jag tänkt. Mumma!

Men vad nu då?!

Men fy så olägligt. Inte vill jag har annonser om plastikkirurgi eller som pekar på att en kvinnas kropp inte är bra som den är i min blogg. Olägligt och väldigt provocerande tycker jag. Men tydligen något man får ta när man har reklam i bloggen.
Blä!


Ny design....ska klura lite mer!

 

                         Den gamla                      blev en ny!

9Januari - Maj Bejbi kåms todäj!


Kan knappt vänta! Han ska springa på en visning på Kungsholmen innan han hoppar på tåget hit! Wohooo!!!

Bror min bjuder på skvaller till kaffet!

 
Jodå min bror kan han. Lite att man blir avis på allt smaskigt skvaller han kan bjuda på. På Grammisgalan var han igår. I helgen ska han på "bonde-bröllop", nej jag är inte bjuden, men räknar med o se brorsan i tv4 o SE&HÖR ganska snart. Hade tragiskt skvaller kring då Michelle Williams befann sig i Trollhettan och fick reda på Heath Ledgers död. Det är sånt här som är socker för själen. Eller är det snarare smör. Ja nån ingridiens för sockerkaka är det i alla fall!

8Januari - Någon hörde mig!

Ja hon hörde mig nog. För nu verkar hon vara med villig att betala tillbaka våra pengar. Men tid ska hon ta på sig det rabarberblastet. Jaja...hon ska tydligen göra överföringen idag och att vi ska ha pengarna på måndag. Hur nu hennes bank skulle fungera på nått annat vis än våra andra förstår jag inte. Gör man en överföring idag. Har vi pengarna imorgon. WTF. Hur som helst annars vänder jag mig till polisen eller hyresnämnden för att kräva tillbaka pengarna.
Go ahead....make my day!

Schasaaaam!!!


Gör rätt för dig, annars tar satan dej!


Du kräver våra pengar. Du kräver mer pengar. Du ljuger för oss. Du förstör för oss. Du är en egoistisk person. Du gör oss illa. Du gör fel. Du är en vidrig människa.
Vi ger dig pengar. Vi ger dig mer pengar. Vi litar på dig. Vi är i ditt våld. Vi får inget tillbaka. Vi blir sårade. Vi gör inga fel. Vi är goda människor.
Gör rätt för dig. Gör bot. Gör vad du lovar. Gör vad du ska. Gör rätt för dig. Gör något. Gör vad som förväntas. Gör rätt för dig nu, annars kommer satan och tar dej! Gör det nu!
Eh vi alla vet att det är de onda i samhället som alltid vinner. Inte fan tjänar man nånting på att vara god. Ta me fan!

7Januari - My moms B-day!

 

Så mina mamma passar på o fylla år idag. Så jag lagade lite god mat och så frossade vi i tårta. Mamma är inge bra på att dekorera tårtor. Men vem bryr sig om det.....INTE JAG I ALLA FALL!!!

Vill ha, vill inte ha!


För 199kr på Ellos kan man få ett par skitsnygga röda skor med sidenband. Eller ett par redan skitiga (batik) skor för 249kr. Asså...jag vill i alla fall ha ett par rena och röda skor av Påskharen i år! Hur tänkte man här?

6Januari - Vart ska jag bo då?


Kan jag inte få bo här?
Jobbigt o behöva förebereda sig för ett arkitetkurseminarium imorgon och behöva titta på fina hus man bara vill bo i. Jag har ju liksom inget eget att bo i för tillfället. Inte hemlös eller bostadslös men egetlös. Ni vet man hittar ingenting för man har själv inte lagt det där. Så snälla kan jag inte bara få plocka ett ur nån av mina böcker. Jag lovar jag kommer ta hand om det så fint!

5Januari - Måndag...en ny dag!

 
 
Två par skor för 99kr fårn Wedins är ju helt ok. Sen att de råkade vara randiga båda två kunde jag ju inte rå för.
Sen hade mamma en liten preesent när vi kom hem. En låda full med fint smink från The color workshop. Hur kul som helst. Så nu är vi båda fint sminkade och myser i soffan. Borde plugga men aja....får bli imorgon!

Inte helt sund!


Nu ska jag pensionera uttryck som "Det går faktiskt inte", "nånting är inte helt rätt" och "För bra för att vara sant". För mig är den uttryck som levt vidare genom händelser i mitt liv som inte varigt helt sunt i mitt liv. Jag har alltid trott att om en sak inte är ett helt klart JA så är det alltid ett NEJ. Inte alltid jag levt efter det. Men nu fasiken. Är inget helt 100 så är det inte rätt! Men en sak som är helt 100 är jag och Älskling. Det är vet jag säkert! .....Vad vet du säkert?

4Januari - Jag återvänder!

  
  
Så tiden i Sthlm fick ett abrupt slut. Eller ja, älskling o jag rådde om varandra ganska så bra de här dagarna efter att befunnit oss i helvetet. Huvudvärken över vänster öga är nåstan helt borta och igår somnade jag med tänd lampa och sov sen en hel natt, i älsklings armar, utan att vakna, första på vääääldigt länge. Jag återvända sedan efter en kort fika inne i stan, till västerås. Västerås känns nu som den ultimata tryggheten. Här kan ingen ta mig, såra mig, eller göra mig illa. Här är mamma och här är det bra. Synd bara att älsklingen inte kunde följa med.
Med lite nyinköpta smycken på REA och en semla på toppen får avsluta den här dagen. Jag återkommer!

Det var då det!


Ja när skit träffat fläkten så längtar man ju direkt tillbaka till det som var.
Västerås, Falun, konstskolan, rekylgatan, Harry¨s. Men vet ni vat jag längtar mest tillbaka till. Den naiva orörda själen som inte upplevt mycket ont i världen. Skratt utan oro och tårar utan sorg. Fan vart tog den tiden vägen!

3Januari - On apartment hunt!



Nu kastas alla linor ut för att hitta en lägenhet! För närmare än såhär kom vi inte i vår plan att bo i det här huset. Känns skönt av nån anledning. Jag tror en högre makt försökte tala om för oss hela tiden att det här är inte rätt. Inget annat räknas om man inte mår bra i själen. Världens taskigaste start på det nya året men vafan....vi är unga...we bounce back!

2Januari - Bostadslös, schmostadlös!


 
Så blev det och så fick det bli. Vi lämnade tillbaka nyckel, jag grät. Men av någon anledning inte för att jag blev av med ett "hem" utan av att inte ha ett hem med Älskling. Ett riktigt hem är där man ska mår bra och det hade vi aldrig gjort där. Hon protesterade inte och efter måndag så ska hon för gott vara ute ur vårat liv.
Hur det kan vara möjligt att vi får ta smäll efter smäll efter smäll, är över mitt förstånd. Men det sägs ju att allt kommer i tre. Så nu kan det det bara bli bättre. Det måste finnas en större plan i det här, som vi ännu inte kan se. Jag har frid i själen och efter got mat på restaurang och bio, så är huvudvärken som suttit strax ovanför mitt vänstra öga, sakta påväg bort. Sakta men säkert ska vi återvända till det liv vi förtjänar, jag förtjänar, vi förtjänar.
För jag är en god människa, en bra människa, en fin människa och det här vet jag säkert!

Nej men det kan bli sämre!


Och sämre blev det!
Det blev så dåligt att imorgon kommer vi tacka nej till att flytta in på Värtavägen. Om inget förbannat bra händer. 4 månader av att längta är över och jag ser ett slut på det här. Må inte vara med utsikt över Gärdet. Men med en sund och frisk själv som säger att "jag o älskling klarar fanome allt, så länge vi har varandra"

1Januari 2009 - Första dagen på .....ja du vet!

 
  
Igår var det kalas och fullt hus i Enebyberg. Det var helsjysst allt ihopa. Inget löfte avlagt, inte bakis och utvilad i en varm säng. Kan året börja bättre?!