29Augusti - Lite solidaritet för nya vänner!


En riktig toppenkväll ute med riktigt skönt folk. Även om inträdet var fasligt dyrt, 150kr inträde + 30kr garderob, för ett så intetsägande ställe. Så dansade vi pengarnas värde i guld. Ok Max är det bästa efterkrogen maten i världen, det bara är så!

28Augusti - Lite less!



Det stormar ute hela dagen så jag gick ner till vattnet för att rensa tankarna. Nu är det bara att vänta och se om vi får lägenheten. Kikade lite film på morgonkvisten. Den var bra men gud vilket jobbigt slut. Näe den förtjänade ett bättre slut!

27Augusti - Skolstart och exkursion i sikte!



Första semninarier avklarat på Konstvetenskapen. Och planering för Golandsexkursionen är i full gång. Ska jag äntligen få åka till Gotland och mysa bland ringmurar och medeltida kyrkor? Toppen!

26Augusti - Nytt försök!




Fann på morgonen att elen var lite mörkare än vanligt och fick därför ge mig ut på en snabbt äventyr för att "bring on the light". Tog mig sedan in till stan för ett nytt försök att låna böcker, en fika och för att se Sthlm från ovan.

25Augusti - Fikar i stan!



Kilar in till stan för att låna böcker på Lässalongen i Kulturhuset, men till min förvåning var det stängt! Så jag spana och mötte upp älskling inne i stan för lite fika och bokshopping!

24Augusti - Det händer i Fiskis!


Jag märkte ingenting förän jag skulle gå och handla på kvällen. Piliser och människor överallt. Men visste inte var det var förän jag kollade upp det på nätet.

23Augusti - Vinrunda på söder!


Eftersom Älsklingen jobbar hela helgen och skall dataspelsnörda sig hos en polare hela kvällen så då passar jag på att träffa några tjejer för vin och tjejsnack. Fick uppleva några nya ställen som föll mig i smaken!

22Augusti - Shoppar kräftor!




Shoppade inför kräftskivan ikväll och hittade även en klänning till bröllopet, får skaffa mig en sån där jumbotrosa som slätar ut allt. Jag älskar kräftor!

21Augusti - Från Orm till Fika!


Idag fick jag ta mig ut på utflyckt till Orminge centrum för lite ärenden. Innan jag tog mig in till stan för att fika och inredningsshoppa med Sabina. Fan vad skönt att få snacka massa skit och få prata av sig lite!

20Augusti - Jag sänder ut positiv energi!


div.img { margin: 2px; border: 1px solid #0000ff; height: auto; width: auto;http://publishme.se/88296/entries/article/16268571/?pub=1 Nytt inlägg float: left; text-align: center; } div.img img { display: inline; margin: 3px; border: 1px solid #ffffff; } div.img a:hover img { border: 1px solid #0000ff; } div.desc { text-align: center; font-weight: normal; width: 120px; margin: 2px; }
Klematis
Fint
Klematis
Båt
Klematis
Segel
Idag tog jag mig en promenad ner till vattnet. Trött på att oroa mig instängd i lägenheten. Så lite positivt tänkande med fötterna i vattnet kan ju inte skada. Aaauuuummm!!!
Idag har jag även officiellt blivit dumpad av mina gamla tjejkompisar. Så nu är det bara att satsa all evnergi på de nya jag har lärt känna de senaste åren och på de nya jag kommer att lära känna sedan jag flyttade hit till Sthlm!

19Augusti - Deppläpp!

Önskar jag visste nått mer idag. Verklighen är att vi måste få förstahandskontrakt på lägenheten NU annars måste vi flytta! Men det kommer att lösa sig, det måste det!

18Augusti - Sweetdevils B-day!


Puss o grattis på min lilla Miss. 21 år och stora flickan.
-Nu kan du drick alkohol i USA!

18Augusti - 3 månader!


Med lite otur nu så är vi kanske tvugna att flytta om tre månader. Jädrans as!

17August - Storhandlar!


Kilar och storhandlar på Willys i Sickla så vi kan äta lite mat. Det finns en saluhall där. Jag önskar att jag hade råd att kunna handla all min mat över disk i en saluhall. Det vore coolt!

16Augusti - Degar ner oss med "ögat"!


Degar, degar, degar hela dagen men The Eye var bra!

15Augusti - Virkar mig hem igen!

Igår hann jag med att ta mig till IKEA med mor min. Hon var så underbar och bjöd på hela kalaset. Gardiner, krukor, mattor och massa annat! Idag kilade jag hem till mormor och morfar för mat och fika innan det var dags att kasta mig på tåget med all packning. Jag har lärt mig virka oxå, så det fick fördriva tiden på tåget innan jag landa i storstaden igen!

14Augusti - Färdig!


Så blev jag äntligen klar med väggmålningen. Sov över och blev väckt av viskande barn och en blöt hund i sängen. Helt jädrans underbart!

13Augusti - Hemma och myser!



Köpte den här fina nyckelringen innan jag åkte hem till Västerås. Den blev ett hett samtalsämne. I like it!

12Augusti - Stockholm goes Västerås!



Sticker till Västerås i några dagar! Skall göra en väggmålning i min brordotters barnkammare. See you later!

11Augusti - För två år sedan!





För två år sedan satt jag i värmen på Kreta. Idag sitter jag inne med regnrusk utanför! Ska snart in till stan och fika lite! Så det kan va!

10Augusti - Bejbis B-day!



Min kära lilla nyblivna sambo fyller år och blir ett år klokare! Så vi lagade massa god mat och firade, lite bakis och sega men hur mysigt som helst!

9Augusti - Facebookmoments!


Ikväll var det Födelsedagsfest och självklart en massa bilder som sen hamnade på Facebook. Ojojoj!!!

8Augusti - Racletteafton!


Blev bjudna på en Racletteafton i Täby. För er alla som är "racletteoskulder" precis som jag var. Så är det bara det godaste jag ätit på länge. Massa ost som man smälter över plockmat. Wooooaaaaaah!...det blir man garanterat tjock av!

7Augusti - Miss my Miss!


Vädret fortsätter vara supertråkigt. Så då går man bara omkring hemma och saknar det man inte har nära! Puss my Sweetdevil!

6Augusti - Spanar på söder!



Idag blev både vädret och min mitivation till att hitta på något bätte. Fick antagningsbeskedet att jag kommit in på Konstvetenskap A. Så jag firade med att dra in till Söder och spana Böllops-outfit. Det är svåååååårt!

5Augusti - Reeeeeeegn!


Inte blev det roligare idag heller. Samma struntväder och jag håller på att bli tokig. Så jag dokumenterar alla gamla saker jag gjort. Man har gjort en del saker minsann!

4-Augusti - Regn regn och åter regn!



Blä blä blä vilket tråkigt väder det är! Inte är det roligt att hitta på något heller när det är så tråkigt väder ute. Så jag gjorde köttbullar!...Klokt va!

3Augusti - Cyklar bland fiskar!

Tog mig en cykeltur idag för att utforska lite. Blev lite besviken på möjliheterna. Men så fort jag kommer ner till vattnet finns allt fint och underbart vackert! Mumma!



Klematis
Fisksätra
Klematis
Fisksätraholmen
Klematis
Smedsudden













2Augusti - Chillar hemma med vin!


Karro kikade förbi i regnet och lagade tacos med oss. Det var riktigt myspys med film och skratt. Hon var vår första riktiga gäst, en riktigt fin kväll!

1Augusti - Så här långt!

Vi har kommit en bit på väg i lägenheten. Inte klara, men det känns som ett hem nu! Vårat lilla hem!

Klematis
Matplats
Klematis
Kök
Klematis
Soffa
Klematis
Tv
Klematis
Säng










31Juli - Saltsjöbanan till slussen!



Idag tog vi tåget in till stan och åt i Gamla stan. Det var myspys! Sådär ser även vårat hus ut, inte vackrast i världen men toppen toppen!