New York i bilder: Dags att skiljas....

  
 

New York i bilder: Vi börjar bli vänner...

  

New York i bilder: Första mötet...

  

Det är dags att skiljas åt!

I morgon är det dags att skilja oss från NYC. Vi har kommit att lära känna varandra ganska väl. Vi har tagit del ut av många fina och dåliga sidor. Vi har skrattat och njutit av fantastiska vyer men vi har oxå slitit och förvirrat oss fram igenom stadens rutnät. Jag känner mig nöjd och precis som efter Romresan så kan jag inte nu se mig själv återvända på ett bra tag. Det sista vi ska göra imorgon är att åka upp i Empire state building, det är väl snarare mer ett måste en egen fri vilja. Vi får se vi kanske trotsar pöbeln och gör något annat istället. Men tack och bock för den här gången i alla fall så lovar jag att bilderna kommer upp så snart jag kommit hem till Swedecia igen. CECK ya later sweet people!

Vi börjar bli vänner!

Nu har några dagar gått I vad som är en helt galen stad. Vi sover som kungar på det nya hotellet och bra njuter av vad staden erbjuder. Frukost äter vi på lokala diners. Pannkakor, omelett, toast och amerikanskt kaffe I en salig röra. Annars har vi nog fått några mil under våra fötter och shoppingen har bjudit på all från Victoria secret till apple store, men julpyntavdelningen på Macys måste ju I alla fall vara min favvo hittills. Halva resan har gott och jag kan inte komma på varför vi inte skulle vara nöjda med våran resa. Nej det är verkligen en upplevelse av sitt slag. Nu blir det nog några pizzaslices och munkar till kvällsmat. Tack o hej leverpastej!

Första mötet med New York!

Flyget gick faktiskt väldigt bra, lite sova och bra mat sen var man framme liksom. Vi har verkligen haft en intensiv tid sen vi lämnade Traneberg. Men nu när vi lagt upp fötterna på en fin och ren hotellsäng på http://www.heraldsquarehotel.com/  så känner vi oss som kungar. Vi sov en natt på ett ruggigt äckligt hotel och det tog oss inte lång tid att fatta beslutet och istället checka in på detta underbara hotel bara några kvarter bort. Det var VeteransDayparade och hela 5 avenyn kryllade av musik och människor. Och ja Time square är helt galet, jag beskrev det som att hela reklammarknaden hade kräkts över just denna plats. Galet galet!
Lite om dagen som gott men jag sparar det godaste till senare!
Puss o kram från NYC*

Halloween på tapeten!

 
Jag har blivit ett år äldre för några dagar sedan. Ett halvtidsjobb och om några dagar reser vi till New York. Så vad passar bättre än att ta en paus och klä ut sig till ett får, ja kanske att måla sig som en smurf då! Snygga blev vi i alla fall.