24April - Flopp

 
Ibland kommer det lördagar som bara går käpprätt åt skogen. Idag var en sån dag. Inget gick som jag ville och fortsatta år det hållet. Det här måste redas ut borde aldrig behöva hända igen. Vi käkade dock god mat på söder. Tack stockholm för söder!

21-23 April - In i dimman!

 
Det är lite mycket nu....så in i dimman så ses vi på andra sidan!

20 April - För bra för att...


...vara sant! Näe då det är fan asa sant att kunna gå ner till den här utsikten och hänga på kafeer i sthlm stad. Tack för att Susen min har flyttat hit så vi kan göra stan osäker!

20 April - ABCD

 
Promenerar till skolan med all böcker och dator på ryggen. På tisdag nästa vecka skall jag redovisa min examinering i en av kurserna. Måste bli klart och måste blir bra!

19April - run run run

  
Nu måste ångesten ta slut. På med joggingskorna och ut i det fina vädret. Hurt hur hurt upp och ner för trappor och berg. Nu ska energin flöda...men man måste stanna för att doppa tårna i vattnet oxå!

18 April - Ut ur mitt hus!

 
Älsklingen var hemmabunden med jour pågrund av askmålnet. Men jag kastade mig ut för bakispizza i Årsta, för att sedan fönstershoppa lite i stan. Ja ingen vitts o sitta hemma o glo när det är så fint ute. By the way....i Årsta finns stans största Pizzor!

17April - Bara lördag!

 
Första vankades det middag o tårta i Viggbyholm, sedan mellanlandade vi hos Jocke innan det bar av till Söder för middag på Bara bar och bistro. Kvällen avslutades på Debaset Medis och Send in the clown på scen. Sen bar inte mina uppsvullna fötter mera. Ajajaj vad det kliar på dom, men roligt hade vi!

16 April - Ingen vila!

 
På grund av vulkanutbrotten får Älsklingen jobba över och pappa är ju just ni i Portugal o jobbar. Hoppas allt hämtat sig inför hans hemresa. Så ja lite har man ju ändå drabbats av denna händelse. Håller tummen så min pappa kommer hem som han ska nästa vecka!

15 April - När domen föll!

 
Igår den 14.e så kom äntligen domen för vår bedragerska. 1,5 års fängelse och skadestådsskyldig att betala tillbaka all våra pengar. Förmodligen kommer hon väl överklaga men vi är nöjda. Ingen gick på hennes historia om copycat osv. Nu idag ska vi bara fira vår lycka istället!

13-14 April - Chop chop chop!

 
Det är kul o åka till västerås. Det händer grejer hela tiden. Besöte brorsan i nya villan och hjälpte till så gott jag kan. Ut till andra brorsan och sov över. Följde med barnen till skolan och sen tillbaka o hjälpa till o flytta, för att följa upp med en fika hos mormor o morfar. Sedan hopp iväg till tåget. Ja glada dagar!


11-12April - Mellandagarna!

 Monstermacka! 
Söndagen ägnas år veckoshopping på citygross. Det är så härligt att ha ett matschema inför veckan. Inget larv om vem som ska laga mat och när. Måndag schmåndag...eller ja skoldag i alla fall. På tisdag sticker jag till Vässan!

9-10 April - The Frame

 
Fredagen bestod av lite planering inför lördagens besök på Moderna museet. Vi ska titta på konst och prata om TV-spel och allt detta ska sedan sys ihop i mitt arbete i konstpedagogiken. Work work wokr!

678 April - När dagarna går!

 
Det är just nu ett evigt pussel med kurserna jag läser. Det skall planeras in här, skrivas upp där och göras det där. Ja det är bra med kalender ska jag säga för nu ser dagarna bra lika ut. Give me strength!

3-5 April - I påskens tecken!

  
Lördagen bjöd på utflykt och middag med Päronen. Fika på söndagen i Sumpan uppföljt av öl inne i stan. Detta bidrog till att jag var i en konstig bubbla hela måndagen. Må det ha varit bakis mån tro?

2 April - Lååååångfredagen

 
Jag blev inte lurad igår, vad jag vet. Även denna dag känns som att det gick väldigt fort trots sitt långa namn. Kom tillbaka jag hann inte med!

31Mars turns 1April

  
Dagar spenderat på universitetets bibliotek. Våren utanför sprakar loss och här går det undan ska jag säga. Rådjur i skogen och loppisfynd i handen. Nu är det vår!

28-30 Mars - Köpa saker!

 
Söndagen bestod av ett besök på Sveriges största IKEA, kungens kurva, med Susen och hennes mor. Annars hände det inte så mycket förän vi på tisdagen, drog kortet då jag och Älsklingen blev stolta ägare till 3 par nya glasögon. Ja det verkar som att det enda vi kan är att shoppa!