29September - Sjuk!

Orkar inte göra något annat än att ligga i sängen och vara sjuk! Fasen jag är sjuk, jag vill inte vara sjuk!

Grym låt av Erik Hassle!


I use to laugh it of
I use to look the other way
I use to save them troubles for another day
I cape my fingers crossed
I used to never take the vain
I’ll pull a sunshine story in a pouring rain
The more I have to change I just stay the same
You don’t know what you got till you missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful
I use to buy my time
I use to beat around the bush
I rather give my ego another push
I use to be a fool
There was a foolish game I played
And it’s a fool’s faith common mistakes I made
Ones I hade it right it was all to late
You don’t know what you got till you missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful

Så jädrans fin text!

28September - Sista dagen på tentan!



Ännu inte klar med tentan som ska in ikväll. Men vi stängde inte in oss för det utan tog oss till saltsjöbaden och gick på Utförsäljning av kläder. Bara skräp och skitdyra...fula kläder! Så vi tog en promenad i solen och istället för att köpa svindyr macka på cafét som fanns, åkte vi hem igeno och stekte pannkakor. That is life!
Tentan blev klar och kom in i tid!

27September - Det går framåt!


Unnar mig en förmiddag med Vintagemässa och asgod pizza på Kungsholmen. Sen var det bara hem igen och skriva på tentan. Jag köpte mig en liten väska i blå ormskinn. Som jag satte lite paljetter på!

26September - Fika med Fina!



Tentan fortsätter men det blir ett långt brake för att äntligen få träffa min Josefin inne i stan! Så jag tog med henne på Café la Rose och åt Världens godaste bulle! Sen sa vi hejdå och planerar en kryssning ihop! Yeah!

25September - CSN och Tenta!



Idag börjar min första tenta i Konstvetenskapen. Antiken är mitt fokus idag!

24September - Lite öl och skitsnack!



Riktigt hösväder ute så drog på Afterwork på Copperfields och drack öl o cider!
Sen sunkade vi med Donkenmat på vägen hem! Aaaah...lovely!

23September - Från Drag till kondis!





Kilade runt på stan med Frida och hittade den roligaste butiken i stan. Alla gånger! Jag tar all med mig dit om ni bara vill! Drag queen heaven! Sen gick vi o lyxfika på vetekatten som fyllde 80år. Asså my god vilket ställe! After noon tea buffé blir mitt nästa besök!

22September - Åt en Oskar med Stinsen!



Träffade min KarroBarro efter att hon slutat jobbet. Vi promenerade runt hela Söder innan vi kom fram till Glada stinsen och bestämde oss för att äta där. Helt perfekt och så glad att jag får kalla Karro min vän! Glada Stinsen får 4 gafflar!

21September - Go back home!



Dags att åka hem igen och rena turen att jag hann med tåget. Tack för att jag har en sån underbar familj!

20September - Från kalas till medeltiden!



Myste med familj och barn hela dagen och cyklade sen ner på stan med mamma och gick på medeltidsmarknad. Kanderade äpplen is the shit!

19September - Me goes Vasteras!


Ska ta mig Täbycentrum för att kunna åka bil med Sabina till västerås. Där ska jag bara mysa med mamma och gå på kalas och mysa ännumera med barn och familj. Mumma!

18September - Det blir dyrt!


Efter seminariechatten åkte jag in till stan för att köpa den fasligt dyra bok som jag bara är tvungen att ha. Det fick tröstas med lite shopping i Kista och en marängsviss. Imorgon åker jag till Västerås! Wohoo!!!

17September - Jädrans skitdag!


Bakade, lagade mat. Men vilken jädra skitdag ändå!

16September - Städdag idag!


Lägenheten vi kommer flytta till är mycket mindre än den vi bor i nu. Detta hör att vi måste banta allt vi har. Så jag blev heltokig och har gått igenom det mest av böcker, kläder, porslin och lakan. För nu vill jag inte ha något skit kvar. Damsugning och skura golv har jag gjort oxå...för att inte glömma all jädrans disk! Tråkdag!

15September - Länsförsäkringar, skatteverket och shopping!


Kilade till Täbycentrum för att droppa in på länsförsäkringar där jag ska göra en väggmålning. Men problemet är hur jag ska kunna ta betalt för arbetet. Så jag kanske måste ansöka om F-skattsedel. Vilket gör mig till egen företagare. Så jag shoppade mig en klänning istället. Phu!

14September - 30års kalas med hela släkten!


hela släkten klämde ihop sig en min kusins fina lägenhet. Gravidmagar, bäbisar och vuxna barn överallt och det kunde inte ha blivit en trevligare dag att avsluta helgen med. Min underbara familj!

13September - Seg som en skosula!



Segare dag får man leta efter. Flyttade mig från sängen till soffan och tillbaka igen. Men massa godis, Wallace and Gromit, lite mat och cola klämde jag in där i mellan!

12September - Ännu mera kyrkor och sen hem igen!




Ytterligare en dag full av kyrkor. Men nu ser jag slutet och fram emot att få resa hem igen. Visby kan jag tänka mig att återvända till. Men jag har inte bråttom!

11September - Massa kyrkor och stenskulpturer!




Ut och in i bussar och kyrkor för att hinna med och se alla medeltida målningar och tyda allt som kan ses. Intresant och uttömmande. Regn, blåst, kyla, stengolv och massa klättrande. Helt slut innan dagen var över och när vi kom fram till vandrarhemmet så var elen borta. Då kändes Älskling riktigt långt borta. Varm dusch och bums i säng vid halv 22. Galet!

10September - Exkursion till Gotland!



Kilade iväg till Nynäshamn och Vidare till Visby för lite kulturskådande!

9September - Vi var på visning!



Så idag skyndade vi oss iväg på visning av en lägenhet! Efter mycket panik och huvudbry så bestämde vi i alla fall att vi skulle skriva kontrakt på den direkt imorgon. Nycklar och allt! Wohooo!!!

8September - Visning, bio och thaimat!


Det är visning på lägenheten idag så vi flyr fältet. Men imorgon är det våran tur att gå på visning. Wohooo!!!

7September - Sov borta!

Kom hem sent på eftermiddagen efter att vi tagit oss till den närmaste sängen vi kunde hitta. Pizza och film innan vi till slut blev tvugna att ta oss ut med tovigt hår och festkläder. Skabbigt värre!

6September - Bröllop time!

Ok...hur klantig får man vara?...jo! så klantig så att man byter batteri i kameran precis innan man måste gå och det sedan visar sig att dessa inte alls fungerar. Inte ett enda fint kort på varken älskling eller mig, inte ens brudparet. Får vänta tills lite bilder läggs upp på Facebook. Japp så duktig var jag!

5September - Sista dagen av shopping!


Sista panik shoppingen inför imorgon. Smink, skor och världens godaste gyros i Kista galleria till sent på kvällen. Men vi blev klara till slut!

4September - Ännu mera shopping runt hela stan!


Bröllopspresenten skulle köpas och få en fin förpackning. Detta tog mig runt hela stan innan jag och Frida gick tillbaka igen och lite till. Vilken skön dag!

3September - Böcker, shopping och afterwork!


Äntligen fick jag låna lite böcker så jag ana läsa det jag ska till seminarierna. Sen släpade jag böckerna över hela söder innan jag tröttnade och drog på afterwork med älskling och lite goda vänner.

2September - Urkraft i dansen!



Var på Afrikansk dans idag. Så jädrans roligt. Aldrig svettats så mycket i hela mitt liv tror jag. Men jädrans vilket roligt sätt att träna på!

1September - Liten dag idag!




Idag fick jag fint paket av min mamma på posten. Hon känner mig såväl!
Vi har äntligen börjat få till det hemma, synd att man snart kanske måste lämna det!

31Augusti - Shopping i Sickla!



Ännu fler klänningar som det spanades på. Men det blev ingen av dom, utan den tidigare nämna rosa versionen av den beiga. Sen åkte vi hem och grilla på balkongen!

30Augusti - Lördagsmys på söder!


Mötte upp älskling på Söder efter att vi sovit på olika håll i natt. Vi åt gregisk mat och promenerade runt lite innan vi åkte hem och slappade!