Det måste ju vara!

 
Betyder det att min mormor är en båt? Eller är det nån underlig rebus jag inte förstår?

28 Juli - Pink Lady!

 
Kände att jag behövde några mer ordentliga skor att ha på mig. 129kr på Din sko! Ville ha röda men fanns inte....ville inte ha vita så det blev rosa....sjysst kompromiss va?

27Juli - Paket!

  
 Av fina mamma!

26Juli - Främmande!

 
Städa lägenheten efter veckans slappande och omotivation till att hålla städat när båda jobbar. Och så fick vi ju främmande av Älsklignens bror med familj. Fullt hus helt enkelt!
Vem städar vattnet?

25Juli - En Gripande historia!

 
  
Hoppade på tåget till Läggesta för att möta upp Sus och hennes Dus. Vi strosade i Mariefred och spanade på Gripshols slott. Perfekt val att spendera en lördag!

24Juli - Grattis Älskling!

 
Till din första riktiga semester. 4 veckor betald semester och det måste firas med burgare på Hard Rock Café.
Gott gott!

23Juli - Innan stormen!

 
Ibland gör det inget att man sitter inne hela dagarna!

22Juli - Magdalena!

 
Mormor fyller år idag och jag har namnsdag. Så jag tänkte att tårta måste det ju bli!
Jag trodde när jag var mindre att då hade ju oxå mormor namnsdag när jag fyller år. Men det vore kanske inte så kul att heta Allhelgona  :) .

21Juli - Lunch är lunch är lunch!

 
Frukt kl.10 och lunch kl 12.30 med promenad och macka vid vattnet. Rutiner får dagen att gå lite fortare!
Pssst!....jag somnade på bryggan en stund!

20Juli - Sverige har tagit semester!

 
Men inte jag heller. För jag tjänar pengar medans jag jobbar på mig high score på Bloxorz, Mousebreaker.com.
Men inte går tiden fortare för det!

19Juli - En vanlig söndag!

 
Inget märkvärdigt....inget produktivt. Så som en söndag ska vara!

18Juli - En till!

 
 
Idag var vi bjudna på ytterligare en grillfest. Och i Sthlm får man inte förvånas om det tar runt en timme för att ta sig dit. Så det gjorde vi och jag ska säga att det gjorde ingenting. För det var det vackraste huset jag sett på länge. Allt var bara perfekt med det huset och trädgården. Det blev mat, kubb, stutsmatta och massa roligt prat. Go grillfester!

Fint va!


17Juli - Bring on the grillfest!

 
 
Sa vi och for till gullmarsplan för att äta lite spett och prata lite vett (nopp inte en chans).
Men roligt hade vi i alla fall men panorama utsikt över större delen av stockholm. Sweetness!

Över takåsar och vindflöjlar

 
Behöver jag säga mera?

16Juli - WTF!

 
Jag har insett att vissa inte förtjänar att bo med toppenläge och tillgång till terrass. Jag menar hallå "du har världens superläge" och gör inget av det. Jag hade fixat en pergola att sitta under och kanske en hammock, trätrall och en låda att planera lite blommor och grönsaker i. Näe skämmas ska de göra utan fantasi. Nästan så man vill be dom dra dit pepparn växer så man får fixa det själv!

15Juli - En liten reunion!

  
Vi lyckades i alla fall samlas några timmar för mat och öl. Det var tre år sedan vi slutade konstskolan, tre år sedan jag träffade några av dom och det var riktigt roligt! Inte fulltaliga men det är viljan som räknas! Hurra för gamla tider!

14Juli - Om man går lite...

 
...längre bort på stranpromenaden, bort ifrån där jag jobbar. Ja då hamnar man på världens sötaste kolloniområde. Jag menar vem vill inte ha en stuga i miniformat omringat av äppel, päron, krusbär och jordgubbar. Ja det vill i alla fall jag! Undrar vad man behöver göra för att få tag på en sån här mitt på kungsholmen?

13Juli - En dag i sender!

 
Så ser veckan av arbete ut. En dag i taget. På luncherna försöker jag gå en promenad. Denna fina plats hittade jag påvägen. Mitt i Stockholm. Ja, jag slutar aldrig förvånas!

12Juli - Tiden är slut!

 
I alla fall just nu, så vi packade vår väska och åkte hem igen till Sthlm efter allt familjemys. Nöjda o glada som en pinacolada. (Så här har ni säkert aldrig sett en ros!)

11Juli - Party time!

  
 
Elias hann köpta sig ett X-box 360 på dagen, men kvällen gick i festens tecken. Massor med kända ansikten samlades och jisses vad roligt vi hade. Ute regnade det, men under tältets duk dansade vi natten lång!
Skål för bror min o hans tös som fyller 30år!

10Juli - Go to town!

   
Ikväll åker Älskling o jag till Västerås. Men innan det måste jag jobba lite. Efter att jag lyckats hacka en matkniv i nagebandet så var det dags för en promenad på lunchen. Det är mitt ny aktiva liv som talar!

9Juli - Stormhatten på!

 
Inne sitter jag och mår bra, men jag undrar ju hur mina blommor mår där hemma. De kanske forsar bort i en flod av vatten! Back to work!

8 Juli - Hittade dit!

 
 
Jag har börjat mitt nya liv. Havregryndsgröt på morgonen, frukt två gånger om dagen, Med tagen egen macka "nyttig" till lunch och gå en promenad. Borde väl inte var så svårt. Särsklit inte när man kan ta promenaden det till stranden och äta lunchen på en brygga med utsikt över Karlbergs slott!
Någon mer än jag som tycker jag har ett par barocka fötter?

7/7 - Och på den sjungde dagen....

 
 
Åkte hon till jobbet igen.....Tror jag ska börja med en Outfit bild varje dag!

6Juli - Working girl!

 
 
Regn ute men inne kan man stänga av det med sånna här fina kranar!
6veckor fram över kommer jag att jobba. Money money money!!!

5Juli - Time for bed!


Idag kom mina kära föräldrar hit och hjälpte oss att köpa en ny säng. När man inte har varken körkort eller bil är detta väldigt svårt. Så det blev en ny 160säng med allt nytt till! Kuddar, lakan, bäddset och gardiner. Några nya handdukar fick oxå följa med hem. Sååååå underbart med en bred säng. Nu kan man få ligga i fosterställnings bäst man vill! Tack mamma o pappa för hjälpen!

4Juli - Mat och Bio!

 
Vi lyxade till det lite och tog oss in till stan för middag och sedan bio! Det blev gregiskt mat på London (go figure) och sen
blev det Transformers the revenge of the fallen. Helt klart tillfredställande. Jag menar...snygga skådisar, action, humor, lite kärlek till och med "robotkulor". Jag vad helt klart nöjd!

Här har ni den!

 
Osten som är värd att åka 45minuter för att köpa! Efter att du smakat vill du inte äta vanlig fetaost igen. The Queen of all cheeses!

3Juli - Tur till Fisksätra!

 
  
Jag bestämde mig för att det var dagens äventyr. För i Fiskis säljs den godaste salladsosten EVER!!!
Men hur förvånad var inte jag när jag höll på att bli attakerad av en massa fåglar under tiden jag åt min kyklingrulle. Jädrans kannibaler! Näeee....fina fisk...ehm fåglar!

2Juli - En dag till!

  
Veckan är snart slut och jag börjar jobba på måndag. Så vad gör man?....jo man packar stora strandväskan och grillar korv med Älskling. Så här skall minsann inte slösas bort på den tiden jag har som ledig!

1Juli - Sweet afterwork!

 
Skön dag som avslutades på Armemuseéts uteservering. Efter skön uppslutning och några öl senare var det dags att åka hem!

Jag sa ju!

 
...att något var knas med solsprayen jag köpte. Kliar på kroppen och vad som började som nässelutslag förvärrades till rena soleksem. Ska man byta eller helt låta bli?

30Juni - Äventyr!

 
Idag tog jag mig ut på ett lite äventyr. Ungefär en cykeltur bort ligger Citygross, Bauhaus och ÖB. Det är både roligt och nödvändigt om man vill handla billiga grejer. Köpte lite nya blommor till balkongen, rengöringsprylar och jördgubbar så det står härliga till!!!
Där uppe på kullen bor vi!.....fint va!

29Juni - En hel dag!

 

Spenderade jag vid Svartviken! Mumma i storpacka. Jag läser just nu
Dolly Parton - En smart blondin, riktigt rolig faktiskt. Men för övrigt nått är knas med solsprayen jag köpte. Återkommer om det!

28Juni - Städdag!

  

Idag gjorde vi ingenting. Städade lägenheten, mös på balkongen, tittade på solnedgången. Mer behövdes inte göras!

27Juni - En sommardag!

 
Vi var bortbjudna på middag i Kista! Fina och fräsha lunkade vi oss iväg för kvällens äventyr!

26Juni - Hemma igen!

 
Och gissa vem som möter mig vid tunnebanan med två fina rosor i handen?......Jo Älsklingen!
Vem kunde anat!!!.....Detta utnyttjade vi och köpte därför med oss lite mat och åt den nere vid Svartvikens strand!
Multimys till tusen!

25Juni - Cityfestivalen!

    
Fortfarande kvar i Våsan! Det är ju Cityfestival. En langos och lite strosande så var jag ganska nöjd med vad festivalen kunde erbjuda!

24Juni - Bland barn och gungstolar!

 
 
Idag tog jag mig ut till Ösby och lekte med både hundar och barn medans jag slipade av en gammal gungstol. Det tog hela dagen och avslutades med ett besök på IKEA!

23Juni - När sommaren kom!

 
Sååå varm och brännande sol. Lunch i Alvik med Älskling  innan jag hoppade på tåget till Västerås!

22Juni - Semester!

 
Idag har jag gett mig själv semester. Två veckor av inget plugg, inget jobb och inget annat än sommar och sol!

21Juni - En Sara åkte hem!

 
OBS! Som ni kanske förstod så har jag helt blandat ihop dagarna. Lite svårt när man skall försöka minnas. Men det är rättat nu!

Idag åkte i alla fall Sara em igen. Tack för den här gången, syns snart igen!